Beoordelingen van Sushi Vandaag Purmerend

Recente recensies van Sushi Vandaag Purmerend

5 sterren na 410 reviews

, 08-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en vooral ook de sashimi! Daarom ook vaste klant bij Sushi Vandaag. En bij per ongeluk een keer minder leveren, werd dat ook direct en perfect opgelost. Dank!

, 06-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. Goed van smaak, vers en de rijst perfect!

, 06-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bestel elke week. Super,!

, 03-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top

, 26-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Super goed

, 23-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd lekker vers, en snel bezorgd

, 12-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, niet lang hoeven wachten en prijs ook goed. Een aanrader.

, 05-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekker snel, vers en zeer goed van smaak, echt lekker en top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke keer weer goede kwaliteit sushi en een snelle bezorging. Gewoon goede sushi...

, 25-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd keurig op tijd .super kwaliteit

, 23-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgt en smaakt altijd weer top! Afgelopen week 3x besteld en niks op aan te merken!

, 19-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was zoals altijd weer heerlijk.

, 15-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd en prima op temperatuur, zowel koud als warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel geleverd, en lekker! Voor herhaling vatbaar.

, 11-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De heerlijkste sushi van Purmerend

, 30-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima

, 30-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer héérlijk! Ook genoeg wasabi. Vond ik voorheen wat weinig, maar nu alles perfect!

, 30-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekker

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super snelle bezorging en heerlijke sushi

, 09-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en dat voor de zondag. Gewoon erg lekker. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super kwaliteit en snelle bezorging

, 28-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Te lang op bezorging moeten wachten

, 27-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, zoals altijd!

, 19-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat is het super bij jullie . Heerlijke sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles dik in orde!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt lekker joh!!!!

, 13-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Alles lekker vers en goed van smaak

, 07-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gevraagd zonder mais. Zat er wel doorheen. De zeewiersalade was erg weinig. Verder tevreden.

, 05-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top

, 30-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top tent! Als er iets niet goed is dan laten ze meteen nieuwe bezorgen! Wij blijven hier bestellen. Soms gaat er wel eens iets mis maar de eigenaar wil dit altijd meteen graag oplossen! Ga zo door en wij blijven vaste klant!!

, 27-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Inmiddels al 10x sushi besteld bij sushi vandaag. Goede kwaliteit sushi, verse ingrediënten en een snelle betrouwbare service. Prijs/Kwaliteit is ook perfect.

, 14-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 13-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi.

, 13-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd geleverd. Goede stevige sushi (niets valt uit elkaar) en verse producten. De koude sushi gewoon koud en de sushi met gefrituurde garnalen nog lekker warm. Voldoende wasabi en soja saus meegeleverd. Top tent!!

, 10-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond de stukken erg groot, en de eijst niet goed “plakkerig”. Wel lekker en mooi op tijd.

, 08-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is top. De rijstmaaltijd met hete kip en groente was niet lekker. Droge kip, amper groente een beetje paprika en komkommer??!! Niet smaakvol. Bezorging is met top snelheid!

, 07-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 04-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk !

, 02-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde langer als anders. Er werd wel netjes gebeld dat er vertraging was. De norivellen van oa de handrolls waren taaier als anders

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Kwaliteit van de sushi prima. Maar er is niet bezorgd wat ik besteld en betaald heb. Ik bestelde oa een polebowl tonijn maar ik kreeg een pokebowl met diverse soorten vis. Hierover heb ik al een klacht gestuurd per email.

, 29-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net zoals alle vorige keren was het eten heerlijk! Ook de bezorging was perfect: snel en netjes. Een vorige keer was een gerecht per ongeluk vergeten. Binnen 8 minuten na ons telefoontje stond de bezorger met welgemeende excuses én een dubbele portie weer voor onze deur. Klasse!

, 25-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

sushi was zoals altijd heerlijk. Dit keer was de bestelling niet compleet in eerste instantie, maar na 1 keer bellen werd de rest ook bezorgd. Enige minpunt dat ik kan bedenken is dat er altijd heel weinig wasabi bij de sushi zit. Die bakjes mogen echt wel wat voller. Verder altijd lekker en snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 15-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi vinden wij het aller lekkerst uit de regio. Helaas yakitori maar helft geleverd. Dit werd keurig opgelost door een dubbele portie meteen na te brengen. Deze vonden we nu iets minder. Op andere momenten krijgen we ze minder droog en meer mals.

, 13-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima. Bestellen, bezorging keurig op tijd, kwaliteit van de sushi zeer goed, prijs ok, kortom zeer tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, goede kwaliteit

, 01-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als vegetariër kun je prima slagen. Tip, vegetarische box graag ook geen ei, en misschien nog een vegabox samenstellen, ook zonder vis. Kwaliteit is prima, en lekker snel bezorgd.

, 16-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en snelle bezorging!!

, 13-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering binnen 15 op tafel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en op tijd

, 10-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Tot nu toe één van de beste in Purmerend om sushi te bestellen. Heerlijk vers en goed bereid. Wij wachten nog steeds op de dag dat ze ook in ons dorp bezorgen. Dan is het voor ons nog moeilijker om de verleiding tot bestellen bij sushi vandaag te weerstaan ;)

, 07-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Netjes op tijd af. Personeel erg vriendelijk. Sushi kwaliteit zeer goed.

, 06-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd en weer lekker

, 05-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk, goed verzorgt !

, 29-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top op tijd en weer lekker

, 24-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit!

, 23-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk!

, 22-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top

, 14-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer goed, op tijd en lekker

, 14-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker vers dat proef je, vlot bezorgd. 1 klein puntje, als vegetariër eet ik ook geen vis, dus vervang futomaki (krab). Misschien in plaats van vegetarisch een veganistische box maken. Volgende keer iets meer wasabi en soja.

, 12-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heel lekker de beste in Town

, 12-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk groetjes uit volendam

, 09-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie kwaliteit, op tijd en vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, grote varieteit aan sushi. Rijst is wat plakkerig, maar smaak is prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We zijn heel tevreden over Sushi Vandaag. Altijd netjes op tijd bezorgd en vers. Op mijn dochter haar verjaardag kregen we een extra bakje heel attent! En ik bestel vaak sushi maki voor haar maar ze vindt tonijn niet zo lekker had gevraagd of er i.p.v. tonijn extra komkommer of iets anders mocht. Het werd netjes omgewisseld. Echt top!! Bezorging ook altijd op het tijdstip dat ik aangeef online. We gaan nog heel vaak bestellen hier!

, 04-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk. Goed gevuld en perfecte grootte

, 02-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!!

, 02-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker zeker voor herhaling vatbaar !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super sushi! Lekker en goed gemaakt. Snelle bezorging! Alleen maar 5 sterren!!

, 26-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima! Heerlijke sushi. Goed vers. Snelle bezorging, zelfs op zondagavond.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwam een half uur te vroeg, gelukkig was ik thuis.

, 25-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers en snelle bezorging. Top!

, 19-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik en mijn moeder hadden vroeg besteld en ingevuld dat we het eten om 18:30 wilden ontvangen. Maar toen was het eten er al om 17:30... Ben blij dat we geen warme gerechtjes hadden besteld anders was het zonde geweest. Want we hadden nog helemaal geen honger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is echt lekker. Een tip, meer wasabi

, 18-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was er binnen een half uur! Op een zaterdag avond. Hele lekkere sushi en de warme hapjes waren ook nog lekker warm!

, 14-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!

, 14-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi vandaag altijd goed en op tijd, erg lekker!

, 07-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi voor een prima prijs.

, 06-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, en fijn dat jullie in de Beemster bezorgen!

, 02-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk sushi gegeten.TOP

, 24-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, alleen de flesje soja zijn me iets te klein. Volgende keer iets meer vragen.

, 17-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd! Eten was heerlijk 👍🏼

, 16-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekkere Sushi! En dit is ons vaste adres! Wat ik wel een minpunt vind is de geur die in de zaak hangt. Of een slechte afzuiging of oud frituur vet.

, 14-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie kwaliteit, snel en vriendelijke bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed de beste van purmerend

, 08-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is top. Alleen jammer dat voor de 2e achtereenvolgende keer de gebakken banaan al uitverkocht was. En dat op een zondag. Misschien meer inkopen?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en erg lekker

, 03-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd: heerlijk en super vers!

, 30-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt op tijd bezorgd, verse sushi en wat ons betreft de beste bezorg sushi in Purmerend. Ga zo door!

, 27-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit eten top en snelle service

, 24-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!

, 23-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

is gewoon de beste van Purmerend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zo als al vele keren heerlijk de beste sushi van purmerend snel en niet duur grote sushi ga zo door

, 13-01-2018

Kwaliteit:

Rating

, 08-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk verse sushi! Echt genoten van een heerlijk avondje eten! En super snel bezorgd binnen half uur!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi echt een aanrader dikke 10

, 26-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi

, 25-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer heerlijk alleen vond ik ruim 60 minuten wachten wel een beetje lang

, 21-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelde komkommer salade is smaakloos, geen sesamolie/zaadjes of zelfs rijstwijn of sojasaus toegevoegd. Bestelling werd 20 minuten te vroeg bestelt. 1 minibakje gember is te weinig voor bestelde hoeveelheid Sushi. De California is niet meer als crispy te bestellen ! Tevens zaten de california wel erg aan elkaar verkleeft. We waren minder tevreden over de kwalitrit en prijs als vorige keer. De kwailteit van het gebodene loopt duidelijk terug.

, 17-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en glutenvrij! We rijden er een half uur voor heen en half uur terug! Erg vriendelijk personeel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede kwaliteit en service. Zeker aan te bevelen. Ik bestel vanaf nu alleen maar hier

, 14-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg goed en bovendien heel erg snel bezirgd. Kwaliteit zeer goed eten.

, 12-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, bento en yakatori! Aanrader

, 08-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

we hebben weer genoten, wat was t lekker. tot de volgende keer!

, 08-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na al 20 keer sushi te hebben besteld blijft deze de beste sushi van Purmerend te hebben altijd vers snel bezorgd ga zo door alvast prettige feestdagen

, 05-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was snel bezorgd en erg lekker, zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Top sushi!!!

, 03-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, goede kwaliteit. Alles is op! Zoals altijd top!

, 27-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super sushi en zeer goede service! Hier bestellen we regelmatig en dit blijft voor ons de lekkerste in Purmerend.

, 26-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi en snel bezorgd. Van tevoren betaald met ideal dus geen gedoe met betalen aan de deur.

, 24-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi maar miste weer n deel van me bestelling

, 24-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Super goed!

, 20-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was het weer heerlijk goeie en verse sushi

, 20-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

we zijn denk ziek van sushi geworden

, 19-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super! Snelle bezorging was overigens mijn eerste bestelling zat zelfs ook een gratis sushi roll bij. Mijn zoontje en ik hebben genoten dankjewel en tot gauw.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekkere sushi en binnen 15 minute bezorgd

, 13-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

leker leker

, 10-11-2017

Kwaliteit:

Rating

super goed !

, 07-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer verrukkelijk!

, 01-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit was geweldig en niet eens voor een hoge prijs.

, 29-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zaterdagavond besteld en binnen 30 minuten geleverd. Het eten was heerlijk.

, 22-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zijn veel sushi tenten maar er is maar 1 sushi vandaag..voor ons de lekkerste van Purmerend en omstreken en dat is echt niet overdreven. Ga zo door met deze heerlijke verse producten. Ook de Poke bowls zijn zalig.

, 22-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, Top!

, 15-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, goede porties en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! Alleen een beetje te veel mayo op de sushi bowl :) maar het was verder super goed! Bedankt!

, 14-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie kwaliteit. Waar voor je geld. Betaalbaar dus! Vriendelijke bezorger!

, 12-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de beste sushi van purmerend vers warm veel en snel wat wil je nog meer

, 11-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi, bezorger was zelfs 15 min eerder dan gevraagd.

, 02-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Via de site besteld en zelf opgehaald. Supervriendelijk geholpen en heerlijk gegeten, zowel de warme als de koude gerechten waren erg goed. Vers en heel goed van smaak. Dank jullie wel. We komen zeker terug.

, 02-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Lekkere Sushi en warme gerechten ook echt goed warm mee gekregen. Top!

, 01-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb gisteren 1 uur en 15 minuten op mijn bestelling moeten wachten. Dit vind ik veel en veel te lang duren. Langer dan 45 min. wachten is eigenlijk al te lang. De kwaliteit van de sushi is altijd goed.

, 30-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd heerlijke verse smakelijke sushi. Aanrader.!!!!

, 30-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi en relatief snel bezorgd. Ook de warme gerechten goed warm. Voor mij de eerste keer dat ik hier besteld heb, maar zeker niet de laatste keer. Aanrader !

, 28-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en snel bezorgd!

, 25-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer top. En de gebakken banaan is de lekkerste die ik ooit heb gegeten, houden zo.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit, heerlijk vers, prachtige sashimi, keurig op tijd bezorgd, warm was warm, koel was koel, kortom, top

, 22-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 21-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. We bestellen vaker bij Sushi vandaag. De bezorging is top en de kwaliteit goed. Erg lekker gegeten.

, 18-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen regelmatig bij sushi vandaag, het wordt op tijd bezorgt en het is vers, smaakt heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat slordige maki, vielen uit elkaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goede kwaliteit en erg lekkere sushi!

, 14-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sorry maar wij vonden het niet lekker . Erg flauw van smaak

, 13-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik had voor het eerst: Gegrilde zalm bento Gegrilde zalm in teriyakisaus met witte rijst, sesam en salade. heel heel heel veel rijst was het... heel klein beetje salade... hoeveelheid zalm was ok... smaak redelijk... maar niet mijn idee van een maaltijd... helaas...

, 07-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Stond precies op tijd klaar, en was heerlijk! Waar voor je geld!

, 03-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, vers, compleet en netjes op tijd!

, 28-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging binnen een half uur en heerlijke sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu al een aantal keren besteld, helaas bij de laatste twee keer sushi ontvangen die uit elkaar viel. Handrolls die eruit zagen alsof ze door mijzelf in elkaar waren geflanst. Ook sushi met warme kip en beef samen in een doosje met sushi vis. Lijkt me niet de bedoeling. Verder wel snel bezorgd! Dat is helemaal top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker vers en snel bezorgt ga zo doooooor Gr uit de zuidoostbeemster

, 19-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Bestellen hier al weken... Ik vind alleen echt dat er te weinig sojasaus bij zit... Elke keer weer een teleurstelling. Ik koop dan bij en dat zou niet moeten vind ik.

, 18-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is altijd heerlijk en ook altijd snel bezorgd!

, 16-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en prima kwaliteit

, 16-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top, goede sushi en super snel geleverd!

, 16-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Maak wat nettere sushi rollen Wat op het plaatje komt van je box komt niet helemaal mee in de box !?

, 08-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en snel bezorgd! Top!

, 04-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi van purmerend altijd lekker en vers en snel ga zo door groeten uit de zuidoostbeemster en ga zo door

, 03-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk alleen jammer dat er geen sausje bij de gebakken garnalen zat en maar 2 keer sojasaus

, 01-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. Verser dan vers..echt goede kwaliteit. Wij zijn hier al 3x eerder wezen afhalen en de kwaliteit en smaak blijft geweldig. Tot de volgende keer.

, 26-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker Niet duur en lekker grote stukken Topp echt een aanrader

, 23-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net als vrijdag top geregeld mooi op tijd. Echter voor 4 personen eten en maar 3 setjes eetstokjes. Verder goed op tijd.volgens afspraak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en altijd vers!

, 15-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker vers en heerlijk ga zo door

, 13-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De laatste keren erg tevreden geweest, maar vandaag helaas wat minder. Verschillende sushi's hadden nu toch weer flinke bonken rijst, waardoor het wat grof oogt en niet prettig eet. Graag minder rijst svp! En ook 2 porties yakitori besteld, waar 1 stokje vrij donker en daardoor taai was geworden en beetje bitter. We bestellen regelmatig. Bijna elke maand wel, want de smaak van de sushi is prima. Maar écht écht, gebruik liever minder rijst, want dan smaakt alles nog verfijnder en dus lekkerder.

, 05-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top heel lekker

, 03-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2x Sushi besteld,, waarvan 1x laten bezorgen!! Was netjes op tijd en echt super lekkere Sushi. Echt een aanrader voor als je niet uit eten wilt gaan!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk

, 02-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk Heerlijk Heerlijk! Vers!

, 01-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!!

, 30-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt helemaal TOP! Heerlijk!

, 24-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi van Purmerend

, 20-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor een zondagavond rond 18.00 werd de bestelling supersnel in 20 minuten bezorgd. Lekkere sushi. Volgende keer weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijke sushi!

, 12-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Mooi op tijd. Zeker niet duur .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Ik had sashimi, zeewiersalade , sashimi salade besteld en een sushi schotel ! Vers en heerlijk van smaak en wij vinden onszelf fijnproevers. Genoten! Aanrader om hier te bestellen.

, 07-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel snelle bezorging, binnen een half uur na besteld te hebben op de site van Sushi Vandaag was het afgeleverd. En erg lekker. Zeker voor herhaling vatbaar!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles is PERFECT en stipt optijd!!!

, 18-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen hier regelmatig. De laatste tijd vonden we dat de sushi een grote bonk rijst was. Echt zonde, want als je de helft vd rijst er af haalde, was de smaak verder echt heerlijk. Gisteren kregen we sushi die wel goed in verhouding was. Niet te veel rijst en supervers. Zo lusten we het graag! Houden zo!

, 18-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top, beste van Purmerend

, 16-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo als altijd perfect en snel bezorgd ga zo door

, 15-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, hoor!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles perfect, maar vind dat er echt veel te weinig wasabi bij zit.

, 06-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was er super snel binnen half uur het was nog lauw dus dat was ook erg lekker mijn dochter en ik hebben er echt van genoten. De zeewier salade vond ik top

, 30-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top zoals altijd!

, 25-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, elke keer weer. We halen regelmatig dus bezorging n.v.t.

, 23-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was zelfs 15 minuten te vroeg. Dus zeker op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had bij mijn bestelling aangegeven dat de gewenste bezorg tijd 18:15 was! Tot mijn verbazing kwam het eten een half uur eerder, wat een geluk voor de bezorger dat ik net 2 seconde daarvoor thuis kwam. Graag de gewenste bezorg tijd aanhouden de volgende keer. De smaak, kwaliteit van de sushi is echt heel goed en ik ga natuurlijk vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten word steeds slechter, levetijd lang ! Ik bestelde elke week maar gister was de laatste keer dat ik besteld heb.

, 14-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom weer lekker gegeten. Verse kwaliteit en snelle bezorging. Wel vrij prijzig, maar daar is dus ook weer het eten naar qua kwaliteit.

, 12-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn over het algemeen zeer tevreden over de sushi. Tevens is de bezorging super snel. Alleen hebben wij al 2 keer vis aangetroffen in de vegetarische sushi box. Beide keren hebben wij dit gemeld bij Sushi Vandaag. De eerste keer hebben we de stukjes sushi met vis uit de box gehaald, Bij de 2e keer kregen we nieuwe sushi nageleverd. Hier zou een betere controle op z'n plaats zijn. De boontjes die wij tevens geleverd kregen waren tot 2 keer aan toe niet gaar. Ook hier is verbetering echt nodig. Over de sushi hebben we verder geen klachten. De kwaliteit is echt goed. Ondanks de kleine missers blijven wij klant bij Sushi Vandaag.

, 08-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

erg goed en erg lekker!!! Top eten!!

, 04-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top, goede sushi en super snel geleverd!

, 31-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De levering van mijn bestelling was er super snel, alleen wat van mij minder mocht bij de heerlijke sushi was de rijst. Ik kan sommige sushi namelijk niet in 1x in mijn mond doen. Ik vond het heerlijke sushi!

, 28-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering! Mjam, ben dol op de sushi met de gefrituurde garnaal!

, 27-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 26-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering. Sushi is echt top.

, 25-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker

, 24-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

er zat te weinig soya saus bij en stokjes voor maar 2 personen. gezien het aantal wat ik besteld had, konden jullie ervan uitgaan dat dit voor meerdere personen was.

, 22-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! ?

, 16-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en snel bezorgd.

, 05-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit en bezorging prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer besteld bij sushi vandaag en voor de eerste keer laten bezorgen. Net als de 1e keer was de sushi weer fantastisch! De sushi is royaal belegd en echt ontzettend goed v smaak. Wij halen in Purmerend echt nergens anders meer! Eten werd daarbij ook nog eens perfect op tijd bezorgd. Aanrader!

, 04-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! Jammer van de zeewier salade, weinig zeewier veel sla. Verder Top.

, 04-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer heerlijk en lekker snel bezorgd. Topzaak!!!!!

, 28-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijke sushi, beter dan BOSS beter dan mr miyagi. Absoluut niet gierig met beleggen van de sushi en altijd van top kwaliteit en vers! Als je gewoon optijd besteld is je bestelling optijd binnen!

, 26-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goede service van de baas it vesting Purmerend top en smaakte heel lekker en vers en snel

, 25-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk vers en snel bezorgd. Toppertje!

, 11-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit

, 03-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al diverse keren bij sushivandaag besteld. De prijs/kwaliteit verhouding is constant. De bezorging was prima op tijd

, 28-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeewier salade bevat weinig zeewier....... het bakje is voor driekwart gevuld met sla en er zit maar een klein beetje zeewier in. Dat is jammer. Rest heerlijk !!

, 23-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer erg lekker. Dit keer een uur moeten wachten wat voorheen maar 15 minuten was. Wederom is er niets gedaan met het opmerkingen veld. Jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snelle bezorging.

, 11-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas zat er een haar in de sushi.. erg ranzig, mijn eetlust was dan ook direct verdwenen.. normaal gaat het altijd goed en vind ik dit de beste sushi die ik ooit heb gegeten. Maar dit is wel erg vies..

Reactie van Sushi Vandaag:bedankt voor u reactie. ik wil mijn excuses aanbieden we zullen er volgende keer opletten. als u het goed vindt kunt met ons contact opnemen en we zullen een oplossing ervoor vinden. graag zie ik u reactie .

, 09-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Produkten en variatie prima. Zijn zeer tevreden over jullie. Louis

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was netjes bezorgd, zelfs eerder dan wat was afgesproken

, 02-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben zelf opgehaald. We wonen aan de Purmerenderweg, onze buren wonen 1461. Wij 1462. Als jullie ook bij ons willen bezorgen op condities 1461 dan graag.

, 29-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en snel altijd goed ben vaste klant ga zo door EN HOU HET GOED

, 24-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top sushi en top bezorging. Alleen jammer dat me extra gember er niet bij zat

, 23-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk !

, 15-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker sushi! Zeer snelle bezorging (20 minuten). De opmerking was ook super goed verwerkt. Ik word er heel blij van.

, 08-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat ik tussen mijn inside-out zalmsalade ook harde stukken gebakken zalm if zoiets zat, anders beslist meer sterren

, 07-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sashimi nigiri gunkan alles is hier goed! Lekker vers!

, 04-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld bij sushi vandaag, bezorging verliep niet helemaal goed omdat ze het adres niet konden vinden, de warme producten werden opnieuw gemaakt en later nagebracht. De sushi en de warme producten waren echt heerlijk, echt een aanwinst voor Purmerend. Wij gaan hier zeker nog heel vaak bestellen

, 20-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten! Duurde ff alleen het was erg druk, netjes daarover gebeld dus top!

, 19-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd! Vers en lekker! Ga echt vooral zo door

, 18-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vaker besteld naar volle tevredenheid, sushi bij mij altijd vers. Snelle levering. Nu alleen al 2x de Dragon Specialmaki ontvangen zonder de paling, zonde want je betaald er €7 voor. Nu 2x melding gedaan, maar nog niets vernomen (2de melding vandaag pas gedaan dus kan nog volgen)

, 17-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een paar keer online besteld. Snelle levering en vooral heel belangrijk dat de sushi vers is. Een groot succes!!

, 16-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles wat besteld is was vers, zag er smakelijk uit en was dat ook. Ik ga hier vaker bestellen, het is het omrijden waard!

, 12-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel snel maar 20 min. Goede respons op extra opmerking die ik had gedaan.

, 07-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super vers, lekker en snel.bezorgd. vorige keer was de sushi namelijk koud alsof het net uit de koelkast kwam. niet zoals ik gewend was. Nu dus weer top.

, 07-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon altijd goed!

, 06-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel hier altijd sushi, top en erg lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker en op tijd goede prijs en vers top

, 30-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker en snel bezorgt maar er zat wederom geen paling en saus in de Dragon specialmaki wat wel zo in het menu staat. De California salade viel ook een beetje tegen, voornamelijk sla en weinig California. Beetje jammer. De Nigiri was erg lekker evenals de California insideout. Rijkelijk gevuld en belegd.

, 30-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima Bezorging binnen een uur. Vreemd dat het bedrag 2x van onze rekening was afgeschreven maar dat wordt terug gestort

, 29-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi, al een aantal keren besteld en ik vind het de lekkerste sushi in Purmerend. Prijs is prima voor de kwaliteit :) Helaas stond niet op de website hoelang het zou duren voordat de bezorger kwam, dat vind ik wel fijn zodat ik er rekening mee kan houden. Hij was er binnen een halfuur dus erg snel! Maar zou het fijn vinden id toekomst als er bij stond hoelang het ongeveer zou duren

, 26-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekkere sushi, altijd heerlijk vers. Wij bestellen hier minimaal 1x per week. Goede service en goed telefonisch bereikbaar. Bezorging top, altijd binnen een half uur

, 24-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel geleverd en heerlijk gegeten

, 24-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, maar.... er is een maar dat erg jammer is. Dat is dat de sushi's te veel rijst hebben. De Nigiris zou je in 3en kunnen delen. Ook de california makis zijn te machtig door te veel rijst. Jammer.

, 23-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt super lekker!!

, 21-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en snel bezorgd.

, 16-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd vers, snel bezorgd én geweldige service!

, 14-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 14-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goede kwaliteit en snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, vers en van goede kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed

, 07-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte goed! Had wel tijd door gegeven waneer ik het wilde hebben maar ze kwamen wel 10 minuten te laat. Verder prima verpakt, lekker spulletjes erbij al soja saus, wasabi en gember.....

, 07-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer erg lekker deze sushi!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Lekkere sushi en vlotte levering!

, 24-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 20-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was te vroeg. Maar beter te vroeg dan te laat! Is op zich niet erg alleen was het even improviseren met geld.

, 19-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zag er weer prima uit, rijst was wat erg zoet vandaag, in tegenstelling tot de vorige keren.aar verder alle smaken goed. Ook de tonijn sashimi was weer top. En ondanks spitsuur tijd van de bestelling toch vlot geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vond de rijst teveel

, 16-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker En veel te veel natuurlijk En snel bezorgd

, 12-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk! Alles compleer, heerlijk verse sushi met genoeg soja saus, wasabi, gember en stokjes

, 04-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 woord. WOUW. Nooit meer wat anders heerlijk en zo vers top

, 04-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en smakelijk

, 03-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nette bezorging op het afgesproken tijdstip en kwaliteit van de shushi vers en zeer goed. Aanrader :-)

, 03-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteravond sushi besteld. Super lekkere sushi, erg vers je proeft de intense smaak ! Bezorging was ook super snel !

, 02-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging Erg lekker en vers. Top dus.

, 29-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voortreffelijk zoals altijd!

, 24-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi, snelle levering. Top!

, 24-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi. Snelle levering. Echter zaten om een aantal van de garnalen nog de harde velletjes...

, 22-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bevalt ons uitstekend. Smakelijk gemaakt en goede en vlotte bezorging. Toppersssss

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Je proefde dat het echt mega vers is. En de bezorgtijd was helemaal geweldig! 10 minuten van te voren was het er al.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle levering (elke keer weer), prima sushi en prijstechnisch helemaal interessant

, 25-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi. Bestelling was wat vertraagd maar netjes gebeld en gecompenseerd met drankjes van het huis. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld via de app, kreeg meteen 10% korting. Ik ben kieskeurig, maar ik vond deze sushi erg lekker. Zag er mooi uit, ik had aangeven dat de bezorger rond 19:45 uur kon komen en hij was stipt op tijd. Ik ga zeker nog een keer bestellen, goeie aanwinst voor Purmerend.

, 10-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer prima gegeten, alleen jammer dat een van de onderdelen van de bestelling niet goed is gegaan. Maar voor de rest prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten! Had box 4 besteld, genoeg sausjes erbij :)

, 08-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen en binnen een kwartier heerlijk verse sushi, top!!

, 08-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Oude tonijn was echt heel vies. Zalm zat niet echt veel smaak aan

, 02-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker Ben zelfs gebeld dat het wat later kwam Super goeie service

, 02-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker snel bezorgd en het smaakte goed.

, 01-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!!

, 01-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op het gewenste tijdstip bezorgd en telefonische opvolging of alles naar wens is geweest. Topservice!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de zoveelste keer besteld en elke keer zalig. Voor vele herhalingen vatbaar

, 24-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn super tevreden! Het eten is heerlijk en de bezorging is super snel en heel beleefd! Van alle bestellingen vandaag een ijsje vergeten mee te geven die wel besteld was en ook dat werd super snel geleverd! Wij zijn zeeeeer tevreden en zullen blijven bestellen

, 21-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel bezorgd en erg lekkerecht sushi! Bestel regelmatig en ben vrijwel altijd zeer tevreden!

, 19-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was niet echt lekker veel te veel rijst de vis was wel vers. Kreeg helaas heel weinig sojasaus toen ik daarover belde zijden ze dat dat normaal was. Ik vind 2 kleine potjes niet normaal voor ruim 35 euro aan sushi. Dus nee ik zal hier niet meer bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede en verse kwaliteit, zoals bijvoorbeeld de tonijn, liever iets meer sojasaus en wasabi bij grotere bestellingen. Ga zo door.

, 11-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, vers en met zorg bereidt!

, 10-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima Sushi en mooie verse producten gebruikt. Prijs/kwaliteit verhouding ook goed. Online besteld en zelf opghehaald op gewenste tijd, was keurig op tijd klaar.

, 07-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk

, 04-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was prima op tijd, de warme gerechtjes waren goed warm en de sushi was heerlijk.

, 03-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, maar helaas te weinig soja gekregen. Je verwacht wel meer dan slechts 2 kleine bakjes als je 46 stuks besteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was zeer netjes op tijd. Door omstandigheden dezelfde avond niet kunnen eten maar de dag later was het nog steeds heerlijk

, 07-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

fantastische sushi en super snelle bezorging

, 05-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten Snelle service. Verschil in versheid. Maar de beste in Purmerend tot nu toe!!

, 29-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op site een tijdstip aangegeven voor bezorgen en bij bevestiging stond "zo snel mogelijk". Dat klopte niet. Verder was het prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1e x besteld om een andere sushi tent uit te proberen! En het is mij zeer goed bevallen, ik werd netjes gebeld over een opmerking die ik had geplaatst en na t bezorgen weer om te vragen of alles goed is bevallen. En ik heb volmondig moeten antwoorden met JA. Kwaliteit van de producten was heel erg goed en de prijs ook. Bezorgservice snel en correct. Niets om over te klagen en heb het de volgende dag nog kunnen opsmikkelen, wat vaak niet meer te pruimen is. Een heel tevreden klant

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al meerdere keren sushi besteld via Sushivandaag. Echt goede sushi en wordt super snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel bezorgd en super vers !!

, 10-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en lekkere sushi!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super sushi!!! Weer heerlijk gegeten vandaag.

, 02-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd fantastisch en vers. Wij zijn vaste klant!

, 02-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks het aangegeven te hebben zat er helaas voor de 2e keer weer krab in de vegetarische set. Jammer want verder ben ik zeer tevreden. Supersnelle bezorging!

, 01-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, super vers, echt heerlijk!!! Voor herhaling vatbaar!!

, 30-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben al meerdere malen besteld en zijn altijd zeer tevreden. de sushi is vakwaliteit sushi en snelle bezorging.

, 21-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service, heerlijke sushi, niet koud, lau zoals t hoort!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snelle nette bezorging! Maar het belangrijkste is dat het eten heerlijk was!!!

, 13-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers en goed van smaak De bezorging was snel en correct

, 11-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak en kwaliteit is erg goed, maar bij het uitpakken kleeft alles erg aan elkaar vast. Hierdoor trek je soms de sushi uit elkaar, gezien de prijs van het product is dit zonde. Misschien zou hier iets beter op gelet kunnen worden. wij zullen zeker een vervolg aan de bestelling geven.

, 06-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vers, lekker en snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk! De inside out gefrituurde garnaal is een aanrader.. Net als de rest eigenlijk wel! Zou top zijn als jullie ook voor lunch open zouden zijn.

, 01-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas minder goed deze keer. Bezorging duurde lang en wat warm moest zijn was koud. Yakitori wil ik het niet eens noemen was keihard en duidelijk niet vers. Erg jammer de vorige keer was het top. Toch moeilijk om de kwaliteit te behouden door drukte?

, 29-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker!

, 29-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten. Jammer dat we witte rijst kregen in plaats van de bestelde gebakken rijst.

, 27-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi , mix menu 2, was heerlijk en de bezorging punctueel op tijd. Chapeau!,

, 26-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom binnen 20 minuten geleverd en heerlijk gegeten!

, 20-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit en super vers, heerlijk!!

, 15-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, mag wel iets meer soja saus bij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi. Snel bezorgd.

, 31-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed, vers, lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat fijn, eindelijk (en dat zonder vragen dit keer) genoeg sojasaus bij de sushi. Zoals altijd goed vers. Bezorger verontschuldigde voor het late bezorgen maar ik had vond het alsnog snel, volgens mij binnen het uur dus prima.

, 25-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De eerste keer in December was het overheerlijk! Deze keer is het veel minder lekker!! Het was minder vers!! De rijst was nattig met een bijsmaak! De sushi was niet goed gerold! Er zat graat in de vis! In de vegetarische box zaten er twee stuks met zalm!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en fijn dat jullie in de middenbeemster bezorgen!

, 11-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en nu geen sushi, maar andere heerlijke warme gerechten.

, 11-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super kwaliteit sushi, was erg lekker! Goede service, snelle bezorging. Iedere keer weer ben ik zeer tevreden! Dit blijft mijn favoriete restaurant

, 11-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi zit soms wel erg krap in het bakje, verder heerlijk en altijd vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en lekker!!

, 27-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hier sushi besteld wat zeker niet de goedkoopste is voor 50€ en daar zitten dan 3 kleine potjes soy bij. Zeker niet de lekkerste sushi die ik heb gegeten

, 22-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en vers! Geen poes pas, maar gewoon eerlijke ingrediënten!

, 21-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!! Doen!

, 20-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer heerlijk gegeten en de bezorging was ook weer top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie sushi, snelle bezorging. Zeker voor herhaling vatbaar

, 18-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supergrote nigiri's met teveel rijst, niet lekker. Avocado niet goed gerijpt. Kleine maki's vallen uit elkaar. Inside outs waren wel lekker.

, 12-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima prijs kwaliteit! Snelle bezorging, tot volgende keer!

, 23-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijke verse sushi van top kwaliteit! Binnen 25 minuten thuis bezorgd. Echt super!

, 16-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eindelijk weer een sushi restaurant die bezorgt. Bestelling werd snel geleverd en de sushi was heerlijk! Dat wordt dus zeker nog eens bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating