Beoordelingen van Sushi Vandaag Purmerend

Recente recensies

5.0
Sharon
gisteren

Per abuis had ik een verkeerde bestelling gedaan en deze ook betaald. De dubbele betaling had ik al binnen 3 dagen terug gestort gekregen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dorethe
gisteren
Paco
11 mei 2021

Snelle flexibele Last minute service. Erg lekkere sushi en een goeie prijs-kwaliteit. Ik denk wel de beste in Purmerend

van Basten
9 mei 2021

Sushi top bezorging top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mark
9 mei 2021
Esther
9 mei 2021

Was weer heerlijk zoals gewoonlijk

caroline
8 mei 2021

wij vonden het beide van mindere kwaliteit, dit zijn we niet gewend van Sushi vandaag...altijd echt super maar nu.. ze vielen uit elkaar...droger dan normaal jnet of het niet vers gemaakt was..jammer..de sashimi was prima.

Peter
8 mei 2021

We hebben wederom heerlijk gegeten en de service was prima. We kunnen iedereen Sushi Vandaag aanraden.

Maxime
8 mei 2021
Simone
7 mei 2021

Helaas was onze ervaring met sushi vandaag minder positief dan andere keren. De bestelling liet al even op zich wachten bij het afhalen, de sushirollen waren lang niet allemaal netjes gerolt en vielen daarvoor wat uit elkaar. Er waren ook 4 inside out garnalen/avocado sushi-stukjes minder geleverd dan besteld. Jammer!

Diana
7 mei 2021

De lekkerste!!!

Tony
6 mei 2021

Lekker zoals altijd, ga zo door!

Kee
4 mei 2021

Vanuit Schagen halen wij sushi op uit Purmerend omdat het gewoon echt super goed en lekker is !

B. Huizer
3 mei 2021

Goede service en lekker, volgende x weer hier!!

Wilna gras
28 april 2021

Smaak was goed. Maar alles viel uit elkaar

Rob
27 april 2021

Super lekker, snelle en zorgvuldige bezorging, TOP!

Patricia
27 april 2021

Was weer top!

Sonja
27 april 2021

Het was echt heerlijk!

L.Kop
27 april 2021

zeer tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jacky
21 april 2021
W
21 april 2021

Ik dacht dat ik zelf het juiste had besteld maar dat bleek niet zo, na contact hebben ze gewoon een deel opnieuw bezorgd echt super service !!!

Maaike
20 april 2021

Weer super goed ! Heel snel bezorgd. Ik heb in de afgelopen twee , drie weken zo’n vier keer een Pokebowl besteld .

Diva
19 april 2021

het was weer heerlijk!

Moon
19 april 2021
Maaike
18 april 2021

Super lekkere Pokebowl !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Xx
17 april 2021

Helaas weer de verkeerde handrol ontvangen. Erg jammer, vooral omdat we krab evt niet lekker vinden. Verder was het weer heerlijk

Rien
17 april 2021

Sushi en poké bowls waren super zoals altijd. Edamame boontjes waren helaas niet lekker.

Saladino
16 april 2021
Lianne de Waardt
16 april 2021

Papieren bakjes i.p.v. kunststof zijn beter voor het milieu.

Karel
16 april 2021

Super lekker, elke keer weer. Poke bowl mix of tonijn of kip. Heerlijk. Wij zijn verslaafd. Heerlijk!!!

Ria klok
15 april 2021
yip
12 april 2021

weer lekker gegeten! bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Inge
11 april 2021

Heerlijke Sushi, grote porties. Helaas duurde bezorging lang en kreeg ik geen update over verwachte bezorgtijd. Besteld om 1730 en geleverd om 1850 uur.

Wim
11 april 2021

Dragen geen kapjes of handschoenen.(hygiëne). Bestelling 15 min te laat. Bezorgers verzamelen voor de deur en vloeken en zijn vervelend. Bestelling en sushi was prima.

Carla Sas
10 april 2021
Kim
10 april 2021

Heerlijk gegeten! De wat "luxere" sushi waren heerlijk. De sojabonen waren alleen wat waterig en flauw.

Joke
8 april 2021

We hebben weer genoten van een heerlijke poké bowl

Rinie
6 april 2021

Weer goede kwaliteit en snelle goede bezorging

Frank
6 april 2021
Denise
5 april 2021

Het was weer heerlijk!! Genoten!! En zelfs een klein extra’tje, jammieeeeeee!!!

Joscha
5 april 2021
Hen
5 april 2021

Mooi op tijd bezorgd Eten smaakte prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hannie
5 april 2021

Het was top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daniel
3 april 2021

We bestellen maandelijks. Mega lekker. Snelle bezorging 😁

Xav
3 april 2021

Was heerlijk! Alleen beetje weinig sojasaus

v Galen
3 april 2021

N

jeanette
1 april 2021

Bestelling vrij snel bezorgd. De handrolls waren heerlijk. De pokebowl was ook erg lekker en goed gevuld, maar daar zat wat teveel mayosaus op naar mijn smaak. Saus was op zich lekker pittig.

Gilbert Obadia
31 maart 2021

Heerlijk netjes op tijd zeker voor herhaling vatbaar.ik raad het iedereen aan Gilbert

Yip
31 maart 2021

Pokebowl was uitstekend.m. Bedankt voor de heerlijke maaltijd!

Denise
28 maart 2021

Was echt stuk voor stuk heerlijk!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hellen Haanstra
27 maart 2021

Minder goed dan we gewend zijn

Diana
26 maart 2021
B. Smit
25 maart 2021
Marjorie de Jong
23 maart 2021

Was weer ontzettend lekker! Is er wellicht een manier om de nuri vd handroll wat knapperiger te houden?

Rinie Scheele
23 maart 2021

Mooie sushi en super op tijd

Tang
22 maart 2021
Van dalen
21 maart 2021
Eric
21 maart 2021
Valerie
21 maart 2021

Helaas veels te vroeg bezorgd. Ik had aangegeven 18:15 maar de bestelling kwam al om 17:30. Beetje jammer.

Alex van de Veen
19 maart 2021

Heerlijke Poke Bowls en supersnelle bezorging

Amy
19 maart 2021

Eten smaakte goed, maar voelde me niet lekker daarna

Rudy van den Kolk
17 maart 2021

Het was weer lekker maar blijft vreemd dat je maar 1 paar stokjes krijgt en 1 bakje wasabi. Terwijl je een bestelling hebt voor 2 personen.

Hoop
13 maart 2021

Top sushi, op tijd geleverd.

Anastasiya
11 maart 2021

Heerlijk !!!

Marjorie de Jong
8 maart 2021

Voor het eerst besteld en zeker niet teleurgesteld. Mooie portie, goede smaak, sashimi ook héérlijk. Kortom voor herhaling vatbaar!

Dani
8 maart 2021

Lekkere sushi met veel smaak. De bezorging was vlug. We hebben zelfs 4 gefrituurde kip stukjes gekregen ipv 1. Super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Romano
8 maart 2021

Zoals altijd is het eten heerlijk. Bestelling op tijd klaar. Helaas bij grote bestellingen, vind ik dat we heel weinig soya, wasabi, en gember krijgen. En helaas bij grote bestelling, word er wat vergeten. Portie bestelde sushi, handrol. Meerdere malen gebeurd. Eten is top, service mag iets beter van mij. Ieder geval bedankt voor de lekkere sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kee
7 maart 2021

Top Sushi, wij komen vanuit Schagen naar Purmerend om sushi te halen. Waarom niet naar Alkmaar. Omdat het assortiment vele malen groter is in Purmerend dan Alkmaar. En alles is zooooooo lekker .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roger
6 maart 2021

Altijd top kwaliteit en betaalbaar! Al zeker 3 jaar al bij hun bestel ik.

Lisanne
5 maart 2021

Super kwaliteit en erg lekker

Ruud
5 maart 2021

Voor het eerst en klein beetje een tegenvaller. We bestellen al een jaar of 3 sushi bij jullie en altijd prima. Nu voor het eerst hele natte rijst en dat komt de smaak niet ten goede. Tot nog toe altijd wel de beste van Purmerend dus ga er vanuit dat dit een eenmalige misser was

Gras
5 maart 2021

Vlotte bezorging en lekker eten

Lourens
1 maart 2021

Snelle bezorging, en het meeste was erg lekker. Tonijn had een zeperige smaak, wat uiteindelijk tot een onprettige avondbeleving leidde.

Sander
1 maart 2021

Altijd lekker, niet duur, altijd op tijd of redelijk op tijd (5 minuutjes later). Top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michael
28 februari 2021

Weer heerlijk gegeten. Met name de Futo Maki's zijn een aanrader. En weer stipt op tijd bezorgd.

Lucie
28 februari 2021

Lekkerste sushi van Purmerend!! Heerlijk vers, veel keuze, goede prijzen.

Anoniem
27 februari 2021
Nienke
25 februari 2021

Keurig gebeld dat de bestelling iets later zou zijn. Poke bowl was perfect. Goed van smaak met goede rijst en meer dan voldoende vulling.

I. Boerlage
23 februari 2021

Keurig gebeld dat de bezorging 10 min. Later kwam ivm de drukte. Sushi was lekker.

Eroll
23 februari 2021

De bestelling was weer top. En sneller bezorgd dan verwacht.

H.A. Nijboer
23 februari 2021

Supersnelle levering, verse sushi compleet met wasabi, gember en sojasaus. Wij bestellen hier vanwege de inside-outside sushibox, echt super lekker!

Joke
22 februari 2021

Grote schaal was prachtig gevuld, lekkere goed gevulde en verse sushi en sashimi. We hebben genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter schoester
22 februari 2021

Erg lekker en goed van smaak. Bezorging mooi op afgesproken tijdstip geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Li
22 februari 2021

Snel bezorgd en alle gerechten hebben goed gesmaakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marietje
22 februari 2021

Sushi was vers en lekker. Flinke portie ook. Wat mij betreft hoeft er alleen geen mayonaise/saus in de rollen.

Monique
21 februari 2021

Supersnel bezorgd, zelfs nog eerder dan aangegeven. En het was weer heel lekker. Vind alleen de sushi soms wat groot. Zie liever 3 kleinere dan 2 grote.

Sam
20 februari 2021

Bestel eigenlijk altijd bij jullie. Vaak met vrienden. Maar vanavond was het niet super. Sushi te dikke plakken. Zalm was niet lekker. Normaal geen klachten nu een keer niet zo tevreden. Sorry. De loempia's waren wel super.

Fred
19 februari 2021

Had gevraagd om zo snel als mogelijk te leveren. Na ruim anderhalf uur wachten toch maar even navraag gedaan over wanneer het eten kwam. Uiteindelijk 2 uur moeten wachten op ontvangst.

Elena
19 februari 2021

Lekkere Sushi. Ik bestel ze redelijk vak . Helaas gisteren moest ik lang op mijn bestelling wachten (ongeveer 1,5 uur)

Marthijn
18 februari 2021
Sylvia
16 februari 2021

Heerlijke sushi. Altijd keurig op tijd geleverd.

Mandy
16 februari 2021

Super lekker! Zeker de twee soorten beef prawn sushi’s zijn verslavend lekker. Verder goede service en het eten staat klaar op de afgesproken tijd. Duidelijke site met kloppende foto’s.

Klijn
15 februari 2021

Gewoon heerlijk, zeer op tijd;) en gesmuld

Erik
15 februari 2021

Toch jammer na 2 uur wachten nog geen eten ontvangen .. bij navraag duurde het nog zeker 1 uur .. bestelling geannuleerd.. nu nog wachten op terug betaling van de bestelling .. helaas hier bestel ik nooit meer !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gregory
15 februari 2021

De bezorging was echt heel slecht. Ik had netjes om half 3 in de middag mijn bestelling gedaan met als aflever tijd 18:30. Ik kreeg een belletje om 10 voor half 7 dat het een half uur later zou zijn, dus zou het 7 uur worden. Pas om half 8 kreeg ik mijn eten dus dat was weer half uur later dan gecommuniceerd was. Dit moeten jullie echt beter inplannen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

No
15 februari 2021
Stephnaie
15 februari 2021

Absoluut niet tevreden, terwijl ik dat normaal gesproken wel ben. 2 1/2 uur zitten wachten op eten. Geen belletje dat t langer duurt. Heb eten moeten koken voor de kinderen. Bezorger kon zogenaamd mijn adres niet vinden? Uitleg én telefoonnr staat op de bon! Telefonisch niet bereikbaar. Sushi niet lekker. Grote stukken vis en komkommer. Vis is zo niet lekker of eetbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ilze
15 februari 2021

Ruim 2,5 uur gewacht op m’n bestelling. Na ruim een uur gebeld, ze zeiden dat het binnen een uur bezorgd zou worden en dat ze er extra sushi bij zouden doe qua compensatie, maar ze kwamen later dan een uur en niks extra erbij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stephanie
14 februari 2021

Alles weer super lekker en bezorging top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rudy
14 februari 2021

Het was weer heel lekker en goede kwaliteit zoals altijd. Vind het alleen erg zuinig dat als je 2 menu’s besteld je maar 1 klein kuipje wasabi en gember krijgt met 1 paar stokjes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nel Bonneveld
14 februari 2021

Ivm drukte rond valentijn duurde de bestelling extra lang. Ik vond t heel attent dat een medewerker belde om dit even mee te delen. Heb heerlijk gegeten. Vond alleen de aardappelkoekjes tegenvallen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tonia Vissers
14 februari 2021

De Sushi deluxe 🍱 was heerlijk. De bezorger heel vriendelijk, maar de bestelling werd een uur later dan aangegeven bezorg tijd pas geleverd. Dit was de 1ste keer dat wij bij Sushi vandaag een bestelling hebben gedaan. Gezien de veel te late bezorging, twijfelen we of we de volgende keer weer bij Sushi vandaag bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marco
14 februari 2021

Goedenavond, Jullie sushi is over het algemeen heerlijk en erg vers, het valt alleen op dat de afgelopen keren de paling op de inside-out rol taai is en een andere smaak heeft. Misschien kunnen jullie daar naar kijken. Gr. Marco

A G
13 februari 2021

Wat een service! Er miste een gerecht van de bestelling en het werd nog nageleverd, wat netjes! En we hebben natuurlijk weer heerlijk gegeten.

Ros
12 februari 2021

Half uurtje te vroeg maar de kwaliteit was super en het smaakte heerlijk!

Ilona
12 februari 2021

Prima website, bezorging op tijd, vriendelijke bezorger, heerlijk eten.

A.
10 februari 2021

Sushi was lekker. Alleen erg dikke plakken rijst onder de nigiri. En als je voor 52 euro sushi besteld en maar 2 kleine bakjes soja krijgt is dat niet genoeg.

N. Zuidinga
5 februari 2021

Kwalitatief erg goed, erg smakelijk. Bezorging vriendelijk en op tijd.

Marthijn
4 februari 2021
Jerry
4 februari 2021

Netjes gebracht op gevraagde tijd! Vriendelijke bezorger Sushi en Pokebowl heerlijk,

Susan
3 februari 2021

Goede kwaliteit en levering vriendelijk en op tijd

Jo
3 februari 2021

Top!

Fenna de Vries
2 februari 2021

Snel bezorgd. Soms nog sneller dan je sushi kunt zeggen. ;-) Het eten was zoals altijd weer heerlijk en vooral de miniloempia's bestellen we steevast bij Sushi vandaag. Klein puntje van aandacht: de vegetarische sushi lag tegen de carpaccio-maki's aan met saus en alles. Als vegetariër die geen vlees lust, vond ik dat niet prettig, maar ik heb het er een beetje afgepoetst en gewoon opgegeten. ;-) Volgende keer zal ik het bij 'opmerkingen' toevoegen en dan is het waarschijnlijk gewoon opgelost.

Sandra
31 januari 2021

Heerlijk zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Christian Wognum
31 januari 2021

Sushi was weer super lekker. Ook voor ons belangrijk dat je glutenvrij kan bestellen en dit zichtbaar is op de site met logo’s. Deze lijken niet bij alle recepten juist te staan (ene keer wel, andere keer niet). Gisteren duurde onze bestelling erg lang, ca 2 uur.

Ray
31 januari 2021

Kwaliteit eten was echt weer top Bezorgen 1,5 uur gewacht moest even bellen hij was onderweg kwam buiten adem aan de deur misschien toch eens kijken naar een ander vervoer middel zo hijgende jongen eetsmakkelijk fijne avond aan de deur klinkt heel vreemd

caroline
30 januari 2021

was weer verrukkelijk

Felicia
30 januari 2021

Tot nu toe beste van purmerend. Een van de weinige sushi tenten die ebi en crispy sushi warm en krokant aanlevert. Top!

Anoniem
30 januari 2021

Vers en lekker!

...
29 januari 2021

Bestel hier altijd, maar vandaag vond ik het erg slecht qua bezorging. Je kiest een tijd, smiddags al. Dan wordt er gebeld dat ze 10 min later zijn oké dat is prima. Na een 20/25 min toch maar weer gebeld, kreeg ik een vet stom antwoord ja de bezorger is al even onderweg? Ja dus?

Debbie
28 januari 2021

Heerlijke sushi, we hebben genoten

Lies
28 januari 2021

Heerlijk

Minjo
28 januari 2021

Het was als van outs weer top.

Beau
26 januari 2021

Echt super lekker gegeten. En perfect op afgesproken tijd bezorgt!

Hera Neve
25 januari 2021

Ik zeg het niet zo snel...en normaal is het echt lekker maar vandaag. Droog en rook erg naar vis....zo hoort sushi niet te ruiken. Sorry deze keer niet fijn

As
25 januari 2021

Sushi was goed alleen erg veel dikke plakken rijst dit mag wat minder wat ons betreft

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leonie
24 januari 2021

Keurig op tijd geleverd en dat voor een zondag! Eten was weer heerlijk, vaste locatie om sushi te bestellen!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra
24 januari 2021

Altijd op tijd en heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Klijn
24 januari 2021

Heerlijk en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Myra
24 januari 2021

Moest wachten en krijg verkeerde bestelling mee. Na 10 min belde ze daarover en kon ik weer terug. Dus niet echt geslaagd

Franklin
23 januari 2021
Henk
22 januari 2021

Werkelijk de allerbeste en goed gevulde sushi van Purmerend en omstreken. Echt top!!!!

Michael
20 januari 2021

Weer heerlijk gegeten. Kwaliteit was wederom super! Ook bezorging keurig en op tijd.

Zwaal
19 januari 2021

Twee pokebowls besteld zonder saus/mayo. Beide werden met saus/mayo geleverd

Van noorden
17 januari 2021

de lekkerste sushi hebben jullie. Netjes op tijd geleverd

Marlou
17 januari 2021

De bezorging was op tijd en de bezorger was vriendelijk. Ik heb eerder besteld toen was de sushi heerlijk maar nu zat er EEN HAAR in de maki. Echt ranzig midden in de rol. Ik heb dat per mail met foto's laten weten omdat ik het niet netjes vond om dat openbaar te melden. Maar ik heb nooit een reactie gehad. Fouten worden gemaakt maar het is hoe je daar mee omgaat. Telleurstelend dus... vandaar alsnog een beoordeling.

Nikki
16 januari 2021

Bestel geregeld hier. Echt een aanrader.. Goeie kwaliteit en altijd vers.

Kees
16 januari 2021
Fs
16 januari 2021

Viel tegen. Weinig smaak, en alles was al koud terwijl wij het met opzet hebben opgehaald

Marja van Roemburg
16 januari 2021

Eten was prima. Maar de bijprodukten zoals stokjes, gember en sojasaus aan zeer krappe kant. Ook heel wisselend de ene keer goed de week er op weer te weinig.

Anna Groothof
16 januari 2021

We hebben echt heerlijk gegeten, nu al zin in de volgende keer!

Mieke
13 januari 2021

Snelle bezorging en weer heerlijk gegeten

As
13 januari 2021

Snel bezorgd en weer lekker

Carmen
13 januari 2021
Anoniem
12 januari 2021

Meestal heel tevreden over de pokebowls maar deze keer helaas niet. Ik had zonder bepaalde toppings besteld, de toppings zaten er toch op. En er zat veelte veel saus op waardoor alle smaken van de bowl verdwenen in de pittige saus.

Lita
11 januari 2021

Ik kreeg de bestelling 20 minuten later en de poke bowl op de kant geleverd waardoor alles doorelkaar zat. Jammer

sylvia de Koningh
10 januari 2021

heerlijke sushi! keurig op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Haanstra
10 januari 2021

Hartstikke lekker weer. De inside-out maki banaan blijft onze topper.

Lisa
8 januari 2021

Lekker gegeten! Het duurde een uur voordat het er was en een indicatie van de wachttijd zou handig geweest zijn.

Bianca
4 januari 2021

Altijd goed, maar vers en de lekkerste

Jara
4 januari 2021

Héérlijk eten en niet duur. Goed verzorgd bij afhaal.

Grace
3 januari 2020

Ik had sushi met tonijn besteld maar ipv tonijn was de sushi met zalm. Verder smaakte het goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jacqueline Blok
2 januari 2020

We hadden (weer) de sensation box besteld. En weer heerlijk! Goed van smaak en heerlijk vers. De sushi zijn strijd goed gevuld en vaak nog een beetje warm. Aanrader!

Rianne
2 januari 2020

We bestellen hier regelmatig en het is altijd lekker. Wij zijn vooral fan van de pokebowls!

Milou
1 januari 2020

Eten was heerlijk. De service was goed, we werden netjes gebeld dat het eten wat later zou worden bezorgd. Op oudjaarsdag besteld en de bestelling kwam ongeveer een uur later, wat ik persoonlijk best snel vind. Kortom ik heb heerlijk gegeten!

Harm
31 december 2020

Kwaliteit is prima en altijd op tijd met bezorgen. De nigiris mogen van mij wel met minder rijst de verhouding klopt niet helemaal.

Multi-ijs
31 december 2020

Was weer top!!!!!

Bianca
31 december 2020

De smaak was lekker, maar de sushi's waren niet zoals wij gewend zijn. De rollen vielen open, het zag er niet echt fraai uit

A.Greuter
31 december 2020

Zoals elke oudejaarsavond genieten we weer van jullie Sushi!

M.
31 december 2020

1,5 uur moeten wachten. Helaas was de zalm niet goed/niet vers & waren de sushi stukken zo groot dat het niet lekker was. Jammer.

Koning
30 december 2020

Het was heerlijk alleen de tonijn was niet zo zacht als de vorige keer en de sushi met paling niet zo crispy maar voor de rest prima

Sanne
30 december 2020

Top! Super lekker!

Anna
29 december 2020

Wij hebben lekker gegeten, we hadden hier nog niet eerder besteld, zeker voor herhaling vatbaar. Ze belden netjes om door te geven dat het iets langer duurde.

Cynthia
29 december 2020

Bijna 2 uur op de bestelling gewacht. Na twee keer bellen kwamen ze uiteindelijk bezorgen

Minjo
28 december 2020

Jullie presenteren wat jullie beloven top.

Roy
28 december 2020

Niet helemaal ontvangen wat er besteld was. Niet erg, maar dus niet vlekkeloos. Verder prima.

Bjorn
27 december 2020

Was weer heerlijk!!

Mark
26 december 2020

De kwaliteit was echt te slecht voor woorden. Weinig smaak en ijskoud.

F vd heuvel
26 december 2020
Alexandro
25 december 2020

Snel, vers, lekker, mooie porties.

Melanie
25 december 2020

Sushi was heerlijk alleen sommige waren een beetje droog maar wel echt super lekker

Marian
24 december 2020

Super lekker, mooi op tijd bezorgd

F vd heuvel
23 december 2020
Moon
22 december 2020

The most tasty sushi I’ve ever proved. Highly recommend to all sushi lovers.

Ilze
21 december 2020

Was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bart
19 december 2020

We bestellen hier bijna maandelijks. De kwaliteit is top! Vandaag waren ze de sashimi vergeten te bezorgen. Kan gebeuren, geen probleem. Na een belletje werd beloofd dit gerecht direct na te leveren, en wat meer ivm het ongemak. Na 1,5 uur niets ontvangen, dus nog maar een belletje... toen werd het na 10 minuten gebracht. Niets extra’s, maar de gewone portie. Geen probleem, maar zeg het dan ook niet. En we kregen het idee dat ze ons niet geloofden dat het niet geleverd was. Daar liegen we niet over. Vandaag dus 1 ster.

Shannon
19 december 2020

Eten was erg lekker! Bezorging duurde bijna 1,5 uur helaas

M & P
19 december 2020

WIJ bestellen al jaren bij sushi vandaag en Purmerend, maat de kwaliteit is echt niet meer wat het geweest is. Sashimi niet vers, handrolls taai en sushi met tonijn heeft vreemde bijsmaak (niet vers ?!)

Diede
16 december 2020
Vrij
16 december 2020

Snelle bezorging en erg lekker

Vos
15 december 2020

Prima, heerlijk gegeten

Nikki
14 december 2020

Zoals altijd weer perfect. Echt hart voor de zaak en het eten! Stelt nooit teleur en ik raad het iedereen aan. Elke keer weer de lekkerste sushi! En enorm vers want de zalm smelt op je tong!!

Sandra
13 december 2020

Vandaag weer heerlijke Sushi gegeten! Wij bestellen onze sushi altijd bij Sushi vandaag. Kwaliteit is echt heel goed! 👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

vrijs
13 december 2020

Top weer... zsm betekende binnen 20 minuten de deur bel die ging en bezorgers zijn altijd super aardig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yee Man
12 december 2020

Top sushi! Nigiri had een beetje veel rijst in verhouding met het stukje vis zelf, maar de smaak was prima. Rijst zelf was ook goed gekookt. Sushi rolls die ik had waren erg lekker.

Erwin van Altena
9 december 2020

Normaal ga ik naar Volendam, maar gisteren voor het eerst in P’rend geweest. Ook uitstekend geregeld allemaal. Ook acisndit filiaal oets verder weg, nog steeds de moeite om naar toe te gaan en af te halen, mocht je buiten leveringsgebied wonen.

Dennis
8 december 2020

Heerlijk

Paul
7 december 2020

Top, erg lekker

Mitchell
7 december 2020

Verschrikkelijke bezorging, meer dan 1,5 uur moeten wachten voor het eten er was en er kon niet eens een sorry van af. Schandalig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sabina
6 december 2020

Zoals altijd was het weer heerlijk

Mark
6 december 2020

Heerlijk gegeten....

Els
6 december 2020

Altijd top, stipt op tijd, heerlijk vers.

Sandra
5 december 2020

Weer super lekker,bezorging ook top

Louise
5 december 2020

Hoi Voeg fooi geven even toe op jullie website!! Groetjes

Bart
5 december 2020

Altijd top Sushi! Altijd op tijd, altijd lekker. Meestal nemen we box 4 nu wat luxer besteld met nwe sushi...heerlijk.

Kim
5 december 2020

De rollen worden groter en groter. Veel sushi voor je geld maar gewoon echt niet fijn om te eten!! Grote brokken komkommer er ook in. Ik heb het liever fijner gesneden en iets kleinere stukjes. De smaak was wel weer erg lekker en de gyozas waren super crunchy!!! Lekkerste die we ooit gehad hebben!

Gülay
4 december 2020

Netjes op tijd bezorgd. Vond de sushi helaas niet lekker, ik zal er niet meer bestellen.

Karin
3 december 2020

De sushi en pokebowl waren erg goed. Zag er netjes uit en smaak was heel goed

Marit
2 december 2020

Lekkerste sushi van Purmerend

Sandea
1 december 2020

Gewoon in een woord super !

Aarts
29 november 2020

Lekker gegeten, dank je wel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Richard
29 november 2020
Peter
27 november 2020

Wederom volop genoten van het heerlijke eten.

Maria
26 november 2020

kwaliteit kan beter

Fenna de Vries
25 november 2020

Sushi was weer heerlijk. De mini-loempia's waren top en de bestelling was er echt super snel.

Paulussen
23 november 2020

Heb terug gebeld nadat ik zag dagboek gebeld was, daarna aangegeven dat de krokant gebakken kip sushi niet krokant was en veel te pittig en deze niet hebben opgegeten. Reactie hierop was dat ik bi een volgende bestelling deze als korting zou krijgen. Helaas dit nog niet in een mail als bevestiging gezien.

FD
22 november 2020

Makis waren niet volledig dichtgerolt met zeewier. Ik had makis die half zalm en half tonijn waren, dit had ik niet besteld en is ook geen optie. Nigiri waren erg groot en rijst nog warm. Erg jammer, in het verleden was de kwaliteit veel beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frerejean
22 november 2020

Stipt op tijd. We hebben heerlijk gegeten. Wel jammer dat de mini maki’s uit elkaar vielen bij het oppakken, die waren niet zo stevig gerold. Verder echt prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Olga
21 november 2020
Laura
21 november 2020

Hadden de bezorgtijd op 18:00 gezet, maar het kwam al om 17:40. Eten smaakte wel erg goed.

Anita
19 november 2020
Iris
17 november 2020

Het was heerlijk!!!

Wouter
17 november 2020

Wij bestellen regelmatig bij Sushi Vandaag en altijd zeer tevreden. Een aanrader!

Myriam
14 november 2020

Het heeft heerlijk gesmaakt. Ik had 's middags besteld voor 's avonds en het werd precies op tijd afgeleverd. We hadden helaas geen contant geld voor de fooi. Dit gaan we vaker doen.

Jeff
14 november 2020

Altijd vers, correcte bezorging. Helemaal super !

Patricia
14 november 2020

Precies op tijd, en heerlijk vers! Kon niet beter.

M brugmans
13 november 2020
Shirley
13 november 2020
Shirley
12 november 2020
Inge
12 november 2020

Haar in me sushi maar zeer goed te eten, was top.

Milko
9 november 2020

Lekker vers en op vrijdag binnen 20 minuten gebracht !!

Rudy van den Kolk
8 november 2020

Heerlijke Sashimi en Sushi. Het eten is fantastisch en snel geleverd. Bestel er vaker en altijd goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Claire
8 november 2020

Langer dan 1 1/2 uur gewacht!

Natasya
4 november 2020

Alles was heerlijk vers. Veel te veel besteld natuurlijk maar we konden niet stoppen met eten

Paul
1 november 2020

Heerlijke sushi, smakelijke pokeh bowl en prima californian roll

Mar
30 oktober 2020

Snelle bezorging, lekkere verse sushi

Sandra
30 oktober 2020

Sushi was heerlijk, avocado lekker romig en de rest ook prima. Bezorging was ook lekker snel op een vrijdag avond top

Manon
30 oktober 2020

Alles was even lekker.... kom zeker bij jullie terug!

Loes
29 oktober 2020

Het was weer super lekker, warme gerechtjes goed warm. Netjes op tijd. Heerlijk gegeten

Sandra
28 oktober 2020

Heerlijk eten en goede bezorging

Anoniem
27 oktober 2020

Vers en heerlijk! Bezorger was ook vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jack
26 oktober 2020

Gewoon heel erg lekker en vers,topper Altijd goed en snel bezorgd

Eva
26 oktober 2020

Altijd erg lekker, beste sushi van P'end

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jaya
25 oktober 2020
Marjan
23 oktober 2020
SIMONE
23 oktober 2020

Top sushi en precies op tijd bezorgd!

Moerbeek
22 oktober 2020

Zeer smakelijk, en goeie porties. Houden zo!

Hill
22 oktober 2020

Lekker en vlot geleverd. Zoals altijd goed.

Loes Mell
21 oktober 2020

We hebben heerlijk gegeten alles was naar wens!!!

Anke
20 oktober 2020
Ms
19 oktober 2020
Laura
18 oktober 2020

Heerlijk eten en precies op het gevraagde moment bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hendriks
18 oktober 2020

Het was vrij warm dat het aan kwam. En ik was blij dat ik extra soyasaus had besteld want het was ondanks de extra erg weinig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Latoya
18 oktober 2020

Heel erg lekkere verse sushi Wij komen terug Bedankt

Jamilla
18 oktober 2020
Vivien Faneyte
16 oktober 2020

Zeer tevreden over Sushi Vandaag. Altijd lekkere en verse sushi. Top service en altijd een snelle bezorging.

Michel
14 oktober 2020

Altijd top!

Alex
12 oktober 2020

Heerlijke sushi! Zeker niet te laat maar zelfs iets te vroeg geleverd. Mag de pret niet drukken en absoluut een aanrader! :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chantal
11 oktober 2020

Het was weer lekker. Optijd geleverd

Robert
10 oktober 2020

Lekkere sushi, klaar toen ik het kwam ophalen en genoeg sojasaus en wasabi er bij

Rob
9 oktober 2020

sushi gehusselt door transport

Sandra
6 oktober 2020

Sushi goed,bezorging goed

Busman
5 oktober 2020

zoals gewoonlijk WEER heerlijk gegeten. zag er keurig uit. bestelling was mooi op tijd. Top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ellen
5 oktober 2020

heerlijk !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sashanna
3 oktober 2020

Heerlijke Sushi en snel bezorgd!

Danny
3 oktober 2020

Heerlijk gegeten, we komen zeker terug!

JoyS
28 september 2020

Supersnel bezorgd en weer heerlijk gegeten!

M. Wals
25 september 2020

Echt heerlijke sushi, maar ook de pokebowls en andere gerechten zijn heerlijk. De gebakken garnalen in de pokebowl zijn jammer genoeg zacht. Ik zou die apart in een bakje doen zodat ze nog knapperig zijn. Verder niks mis mee.

Paul
24 september 2020

Goede kwaliteit, vrijwel geen zeewier

Christian Moorman
23 september 2020

Top heerlijk eten, goede en snelle bezorging.

Michel
19 september 2020

Altijd goed!!!

Jos
19 september 2020

Sojasaus mag wel iets royaler.

LenA Wals
18 september 2020

Goed en snelle bezorging erg lekker! Alleen volgende keer meer Soya saus! 1 pakje soja saus was veel ste weinig voor 2 poke bowls hierdoor vond ik de rijst erg droog voor de rest top!

Eline
15 september 2020

Lekkere Pokébowl! Misschien wat veel rijst in vergelijking met de vulling. Maar wel verse ingredienten en lekkere smaak. Niet te duur, zou zeker nog eens gaan!

Nathalie Mussche
14 september 2020
Busman
14 september 2020

Makkelijke site, vlotte bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joscha
14 september 2020

Verse heerlijke sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marian
13 september 2020

Snel gebracht en erg lekker

Robin
13 september 2020

Goede kwaliteit en ook de hoeveelheid was meer dan voldoende. Heerlijk gegeten, goede smaken en duidelijk verse ingrediënten. Ga zo door een jullie houden mij zeker als klant.

Hugo
11 september 2020

Wederom heerlijk gegeten na een snelle levering:-)

Els
10 september 2020

Jullie service en kwaliteit maken ieder feest compleet! Stipt op tijd en héérlijk gesmuld...

Sandy
10 september 2020

Toezegging nagekomen ivm slechte levering laatst. Ook nog 2 extra rolletjes en een handroll gratis erbij gekregen. Maar moet wel zeggen dat de sashimi dit keer niet dagvers smaakte.

Anoniem
8 september 2020
Sandy
8 september 2020

De bezorging kwam vandaag ruim op tijd aan. Maar helaas was de Sensation Deluxe box verpletterd. Ook vonden we de rijst dit keer iets te zacht en kleverig. Hierover heb ik achteraf gebeld, in eerste instantie gesproken met een jongen ad telefoon die moest overleggen met zn collega, waarop werd gezegd dat de bestelling al te lang geleden is (was anderhalf uur later, nadat we klaar met eten waren, want met een hongerig kind wil je niet wachten). Toen sprak ik de baas zelf, hij bood gelijk zn excuses aan en vertelde dat het druk was. Vervolgens zei hij dat wij bij de volgende bestelling de Deluxe box gratis erbij krijgen, maar dan wel zoals het hoort. Dat vind ik dan toch wel attent. Daarom geef ik ze 3 sterren.

Marthijn
6 september 2020
Max en Laura
6 september 2020

Poke bowl; kan veel verser! De stukken zalm en tonijn leken wel brokjes. Bij elkaar gepropt in een te klein bakje. Een teleurstelling.

Zwaal
4 september 2020

Zeewiersalade smaakte niet lekker. Zijn jullie op een ander merk overgestapt of was hij niet goed meer? Rest was in orde.

Amber
1 september 2020

Top sushi en mega snel bezorgd!

Ton
29 augustus 2020

Elke keer dat wij bestellen krijgen goede verse sushi en sashimi Je moet wel even wachten maar dan heb je ook wat.

Tuijnman
29 augustus 2020

Wij bestellen altijd onze sushi bij sushi vandaag. Gister weer heerlijk gegeten! Altijd vers en netjes verpakt.

Hilde stuurman
25 augustus 2020

Was heerlijk

lorena
17 augustus 2020

lekkere sushi : )

Sandra
16 augustus 2020

Altijd goede sushi en op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Edwin
15 augustus 2020

Prima kwaliteit, moest helaas 1,5 uur wachten op de bestelling en toen het er was, was het drinken vergeten te bezorgen. Het zou een grote verbetering zijn als ik op de hoogte gehouden wordt van de verwachte tijd van bezorging.

Kim
15 augustus 2020

saus vergeten bij de gyoza's en weinig sojasaus erbij. Het eten was heerlijk.

Fam. Koudstaal
13 augustus 2020

Al meerdere keren poke bowls besteld. Bezorging ruim op tijd, telkens vers en van een goede kwaliteit. Aanrader!

Moerbeek
12 augustus 2020

Fijne zaak! Hele lekkere sashimi en goede prijs/kwaliteitverhouding. Zeker een aanrader.

Dave
12 augustus 2020

Sinds een aantal weken geleden kennis gemaakt met Sushi Vandaag. Inmiddels alweer de derde keer dat ik bij ze besteld heb. De sushi is goed en vers. Ook de bezorging is erg snel! Top!

Sandra
11 augustus 2020

Altijd top sushi en op tijd geleverd

Marian
11 augustus 2020
Angelique Hoogeveen
11 augustus 2020

Was weer heerlijk! En snel klaar👍

Anoniem
10 augustus 2020

Gisteren sushi besteld en we hebben er heerlijk van genoten. Voornamelijk de flamed cheese zalm inside-out, Speciaal tonijn special-maki en flamed tonijn zorgden voor een smaakexplosie in de mond. We zijn van mening dat de sushi in Purmerend veel lekkerder is al