Beoordelingen van Sushi Vandaag Purmerend

Recente recensies

5.0
Patrick
1 december 2022

Lekker vers en snel, niks op aan te merken

Keith
29 november 2022
Carin De roo
27 november 2022

Ik had lieverd geen pittige majo boven op mijn pokebowl kon ook nergens vinden dat dit er boven op zat jammer. Maar voor de rest was hij erg lekker.

Tiny van Moll
26 november 2022

Helaas lang moeten wachten maar bestelling was verder goed

Erwin
25 november 2022

Altijd lekkere sushi en super snel gebracht!

Roos Pavic
25 november 2022

Het was heerlijk. Je proeft dat het vers is en de Gyoza knapperig en zeer goed van smaak

Larissa
25 november 2022

Om 14.30 uur een bestelling geplaatst om 16.45 uur te bezorgen. En dan 17.15 uur bezorgen. En dit is al de derde keer.

Denise
23 november 2022

Besteld voor 18:00, bezorger was er al om 17:40. Kwam nu uit, maar als ik in de file stond was dit niet handig. Sushirijst was kleffig. Smaak wel lekker.

Milou
23 november 2022

Heerlijk, en vriendelijke bezorger

André
22 november 2022

Het was weer heerlijk

Melissa
18 november 2022

Lekker als altijd

Linda Hanraads
17 november 2022

Heerlijk gegeten! Lekkere goed gerolde sushi gegeten. Fijn dat we voldoende sojasaus wasabi en eetstokjes werden meegegeven.

R vd lee
15 november 2022

Weer heerlijk gegeten zoals altijd bij sushi vandaag.

Nicole
13 november 2022

Carpaccio met krab geen succes. Carpaccio hoort gewoon zonder vis. Crunchy kip was pittig, stond er niet bij en kip was erg droog. Kids hadden beide gekozen, maar dit doen we niet nog eens. garnalen en flamed zalm wel lekker.

Melinda
13 november 2022

Altijd lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Han Han
12 november 2022

weer heerlijk sushi en snel bezorgd

Esther de wildt
11 november 2022

Bestelling geplaatst met levertijd zo snel mogelijk. 20 min later stond de bezorger al voor de deur. Hoe snel kan je het hebben. Het was weer heerlijk.

Monika
10 november 2022

Lekker hoe altijd

Maria
7 november 2022

Prachtige grote mooi opgemaakte schaal met sushi en sashimi. Heerlijk vers en precies op tijd bezorgd. Top!

W. Van Moll
4 november 2022

Helaas was warm eten erg lauw.

Melissa
4 november 2022

Heerlijk!! Mijn vaste plek voor sushi

Erik
3 november 2022

Heerlijke sushi en prima op tijd.

D
31 oktober 2022

Fantastisch

Astrid
23 oktober 2022

Altijd heerlijk en nette bezorging

Melissa
19 oktober 2022

Lekker zoals het elke week is :)

M
16 oktober 2022

Ik deel mijn ervaring liever niet met jullie 'bezorger'. Een ding maar: aub neem bezorgers aan wie kunnen rekenen (betaalde 13 euro, gaf 15 euro en wist niet eens hoeveel hij terug moest geven) en geen grote mond tegen de klanten hebben.

Adrie
13 oktober 2022

Van de Bento box kip teriyaki was de rijst niet zoals we gewend zijn, er zaten kleffe bonken in. Over de rest van de bestelling geen opmerking, was prima.

Han Han
12 oktober 2022

heerlijk sushi en optijd

Dewi
11 oktober 2022

Vandaag was r super snelle service ! Eten was top!

Ostendorf
10 oktober 2022

Al paar keer poke bowl besteld. Goeie porties, smaak perfect en vers, Snelle bezorging. Een aanrader

Carmen
5 oktober 2022

Best sushi in town 👌🏼

Anouchka
2 oktober 2022

Jammer dat het te vroeg kwam, had op een bepaald tijdstip de bezorging gedaan Eten was lekker zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sam
2 oktober 2022

Helaas was de sushi bowl koud. Normaal is deze altijd warm. Sushi gebakken garnalen inside out leek niet helemaal gaar. Smaakte ook totaal niet lekker. Super jammer.

Dsm
1 oktober 2022

Snel bezorgd, op.tijd en de kwaliteit was top! Samen met gember en wasabi en sojasaus. Het enige wat iets meer zou mogen zijn is de Sojasaus.

Willemijn
27 september 2022
E vd Sluijs
27 september 2022

Weinig vis, teveel gevuld met advocado en komkommer.En sommige veel te veel rijst in verhouding met de vis

Mitchell
26 september 2022

Erg goede sushi om af te halen.

Marc
24 september 2022

Mooi op tijd geleverd en erg lekker.

Carla
17 september 2022

Netjes op de gevraagde bezorgtijd geleverd. Goed vers, en lekker van smaak.. Nigiri flamed zalm wel wat (te) groot van stuk.. teveel rijst waardoor de zalm smaak verwaterd

Melissa
16 september 2022

Lekker als altijd wij bestellen elke week

Eslie
15 september 2022

Heerlijk en snel bezorgd. Alles was vers en warm

Tiny van Moll
8 september 2022
Sarah
4 september 2022

Heerlijk gegeten! Complimenten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nino
3 september 2022
Thijs Hoovenstat
30 augustus 2022

Supersnelle levering alleen jammer dat de handrolls niet knapperig waren

Dijkstra
30 augustus 2022

Ik vraag voor bezorging om 19:45 en het was er om 19:20. Lekker koud eten, omdat mijn partner nog niet thuis was.

Marc Heijn
30 augustus 2022

Zoals altijd 100 punten. Kwaliteit erg goed. Snel geleverd. Vriendelijke bezorger. Zeer betrouwbaar.

Peter
29 augustus 2022

Wederom heerlijk gegeten

Klaasse
28 augustus 2022

Super lekkere sushi!! Normaal zeer snelle bezorging, maar nu iets langer moeten wachten.

Anna Groothof
28 augustus 2022

Top sushi, top service!

Ben
25 augustus 2022

Ik heb weer genoten

Belinda Böhne
23 augustus 2022

Heerlijk vers

A. Dam
19 augustus 2022
Ben
18 augustus 2022

Het was weer top!

Patrick
17 augustus 2022
Sandra
16 augustus 2022
Fedde Breeuwsma
16 augustus 2022

Volgens de kenners kan het nog beter

Dennis
16 augustus 2022

Pokebowl. Altijd lekker

Paula Bonhof
15 augustus 2022

Ik geef bijna wekelijks aan dat ik geen avocado wil in de poke bowl die ik bestel ivm een allergie. Laatste paar keer is niet alle avocado verwijderd. Ik denk dat jullie niet begrijpen wat voor reactie dat bij iemand kan geven? Jammer, verder wel erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M.S. Rood
13 augustus 2022

Heerlijk gegeten. Een kleine aanpassing mbt iets niet lusten was netjes opgelost. En netjes optijd met bezorgen. Volgende X bestellen we weer. Bedankt

Wijnbergen
12 augustus 2022

Helaas ontbrak de gratis handroll

Marja Waltmann
12 augustus 2022
Robib
12 augustus 2022

Lekker gegeten en snelle bezorging.

Marinus
12 augustus 2022

Heerlijk gegeten en de bezorging perfect

Jessica
12 augustus 2022

Heerlijke sushi! Bezorger was ook keurig op tijd en een vriendelijke bezorger

Ben
7 augustus 2022
JK
5 augustus 2022

Vers, snel en super lekker!

M
4 augustus 2022

lekker 🤤

Mia
4 augustus 2022

Goede service !

Maryna
4 augustus 2022

the best. always fresh, quick delivery.sometimes dream to eat them earlier than they open ;) but inderdaad everything very good

Demy
30 juli 2022
Marleen Knuivers
29 juli 2022

Voor het eerst een bestelling gedaan het was super lekker, en de bezorging was top.

Mvr Reuvers
29 juli 2022

Meerdere keren een pokébowl besteld en altijd top kwaliteit!!

Daphne
29 juli 2022

Eten was lekker echter met opmerkingen bij de bestelling wordt niks gedaan. Gevraagd om 2x stokjes, 1x ontvangen (de tweede persoon had dus geen stokjes). Daarnaast gevraagd om aan te kloppen en NIET aan te bellen, maar er werd toch aangebeld.

Rebecca Eliazer
26 juli 2022

Heerlijke Sushi!!! Snel gebracht maar vooral zo ontzettend lekker! Voor mij geen andere sushi-tent meer. Top!!!

Kathelijn
25 juli 2022

Altijd heerlijke sushi!

Helena
24 juli 2022

Weer lekker als altijd en snel bezorgd.

Hans
24 juli 2022

Bezorgers van Sushi Vandaag zijn altijd vrolijk en vriendelijk. En de Sushi vind ik de beste van Purmerend. Avocado's altijd mooi groen en heerlijk romig. Absoluut een aanrader.

Tiny
23 juli 2022

Snelle bezorging. alleen jammer dat de sashimi tonijn droog was. Smaak was stuk minder dan dat we normaal gewend zijn

Ruud
23 juli 2022

De tonijn was dit keer echt niet lekker. Bestel al jaren bij jullie maar hierdoor denken we voor het eerst na over een andere leverancier

D Nguyen
15 juli 2022
Joost van Oranje Nassau
15 juli 2022

Tasje was gescheurd, Sushi lag op het asfalt voor de deur. Kon de bezorger niets aan doen, wel zonde en jammer. Even gebeld en deel wat gevallen was keurig na bezorgd. Met zelfs een paar stukjes extra. Prima service natuurlijk. Dank daarvoor.

Petra
15 juli 2022

Shusi is echt te groot Eet niet lekker weg moet ze door de helft snijden en valt dan uit elkaar Shusi wel vers en lekker Urimaki shusi’s

B.G.W
14 juli 2022
Ben
14 juli 2022

Ik heb weer lekker gegeten, als ik 6 sterren kon geven dan deed ik dat.

P. Van den Heuvel
12 juli 2022

Pokebowl was meer sushi rijst dan ingrediënten, die ook klein gesneden waren. Saus iets te overheersend.

Liane
12 juli 2022

Altijd snel en smakelijk

frits
12 juli 2022
Dennis Buitendijk
12 juli 2022

Gewoon prima in orde

Els Koning
11 juli 2022

Het eten was heerlijk alleen bij sommige was de rijst iets te zacht en viel uit elkaar, en ik hoop dat de special met tonijn weer terugkomt

Eric
8 juli 2022

Very nice young boy who deilver the order.

Ben
1 juli 2022

Het was weer top!

Anna
1 juli 2022

Veel te veel zout in de Kip met Rijst. Sushi met droge uien erop was erg droog en ook te veel zout.

Richard Gans
29 juni 2022

Wederom heerlijk gegeten..

Kimberly
29 juni 2022

Pokebowl was top, maar de bijgeleverde losse sushi niet. 2 van de 3 waren helemaal uit elkaar gevallen en lagen als een rommeltje in het bakje. Ook heb ik als bezorgtijd 19.15u doorgegeven maar de bezorger stond er al om 18.50u. Het was dat ik vroeger thuis was dan verwacht maar anders stond de bezorger voor een dichte deur! Wel fijn als jullie je aan de aangegeven tijd houden, die staat er niet voor niks.

Tolsma
26 juni 2022

Beste sushi in Purmerend

Laura
25 juni 2022

Meestal zijn ze heel snel met bezorgen, binnen 30 min. Deze keer duurde het langer en heb een belletje met excuus en een gratis handroll erbij gekregen. Super klantenservice en lekkere sushi! Top!

Anouk
24 juni 2022

Super snel bezorgd. De poké bowls zijn echt fantastisch!

Peter
23 juni 2022

Altijd goede kwaliteit

S
20 juni 2022

Heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robin
19 juni 2022

Heerlijke sushi en snel geleverd. Super !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monica
18 juni 2022
Carine
17 juni 2022

Kortingscode, was ik vergeten. Na telefonisch overleg een fijne oplossing afgesproken

RJ
12 juni 2022

sushi was bezorgd op tijd en smaakte lekker vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique
11 juni 2022

Bezorging was vlot, alleen was de sushi lauw, bijna warm.

Anoniem
7 juni 2022

Lekkerste van Purmerend en super vers/snel.

Joke
7 juni 2022

Zoals altijd weer genoten van een lekkere verse, goed gevulde pokébowl.

Esther
3 juni 2022

Het was weer heerlijk

Stan
1 juni 2022

Ik heb heel lang op mijn eten moeten wachten

Daniel
27 mei 2022

Super vers en smaakvol! En de bezorging was snel en correct!

Lindsay
25 mei 2022

Zeer goed geholpen! Bedankt voor de flexibiliteit vwb onduidelijkheid menu en mix menu! Zeer vriendelijk geholpen!!!

Monique
25 mei 2022

De bestelling werd per fiets bezorgd waardoor het eten langer kans heeft af te koelen. De dumplings waren dan ook best goed afgekoeld. Ik miste ook de stokjes. Gelukkig heb ik stokjes in huis, maar viel op dat ze er niet bij zaten.

Michael
21 mei 2022

We bestellen hier regelmatig en dit keer was het ook weer heerlijk. Vooral de futo-maki's zijn een aanrader!

Caroline Pleysier
21 mei 2022

Het was weer heerlijk. Als we trek in sushi krijgen bestellen we altijd hier omdat het gewoon heerlijk is.

Paul
19 mei 2022

Supervers en erg lekker🍣

Ben
17 mei 2022

Het was weer heerlijk!

Sjon
16 mei 2022

Uitstekend

Jos
16 mei 2022

In het begin kreeg je een mooie bak en lekkere smaakvolle Poke-Bowl. De laatste twee keer was hij minder lekker en de laatste keer was de bak naar mijn mening een stuk kleiner. Misschien een ander recept maar minder onze smaak

Schreuder
15 mei 2022

Alleen was niet compleet 1 sushi temaki met garnaal miste er. Verder was alles weer super lekker

Danny
13 mei 2022

Was erg snel gebracht na de bestelling en nu was ook alles in 1 keer gebracht en de dingen die warm moesten zijn ook warm waren Dus we zijn erg tevreden

Yvonne
8 mei 2022
Adriaan
8 mei 2022
André
7 mei 2022

Prima maaltijd en snelle bezorging!

M
4 mei 2022
Monica
3 mei 2022

Zoals altijd heerlijk gegeten! De beste sushi van Purmerend!

Maryna
3 mei 2022

Thank you! The best as always. Less than 20 minutes and I am already eating the best sushi ever. Thank you!

Kim
30 april 2022

De sushi en pokebowl waren erg lekker. De sashimi daarintegen was absoluut niet lekker. Het had weinig met zalm te maken. Hij was ook duurder geworden (begrijpelijk, maar niet in verhouding met de kwaliteit zoals we die eerder gehad hebben).

Erik
29 april 2022

Zoals altijd erg lekker en binnen 20 minuten stonden ze op de stoep

A
28 april 2022
Jan
27 april 2022

Hier regelmatig sushi besteld. Altijd goede kwaliteit! Helemaal top!

Monique Broekhuizen
23 april 2022

Dit keer eens een pokebowl besteld. De kip vond ik er niet uitzien als en niet smaken naar kip. Leek eerder op spek, zoals pangang. Geen malse kip, maar meer te ver gebakken....geen idee. Voor mij niet voor herhaling vatbaar. Volgende keer dus weer gewoon sushi.

Anton
21 april 2022

Prima en lekker eten.

Patricia
19 april 2022

Heerlijke sushi, snelle bezorging en heel vriendelijk

Manon
17 april 2022

Poke bowl is heel lekker, rijk gevuld en meer dan voldoende, altijd een lekker extraatje erbij. Fijne zaak!

R klok
16 april 2022
E. Snijders
9 april 2022

Dit is de norm wat Sushi betreft 👍👍👍

Tiny
8 april 2022

Eten werd snel geleverd. Sushi en Pokebowl goed, teriyaki goed van smaak maar erg weinig voor het geld

Anne
6 april 2022

Het was weer heerlijk!

A
4 april 2022
Moon Liu
3 april 2022

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
2 april 2022

Heerlijk gegeten. En de bezorging was mooi optijd!

Helena
31 maart 2022

Niet denderend vergeleken met eerdere keren

Anneke
31 maart 2022

Was super lekker. Goede prijs kwaliteit verhouding. Ga er zeker nog eens bestellen.

Carmen
25 maart 2022
Anoniem
22 maart 2022

Keurig gebeld dat de bezorger verlaat was kregen zelfs een extraatje . We bestellen er vaker en van een paar stukken zit je vol. Rijkelijk gevuld ook

Astrid
19 maart 2022

Prima kwaliteit en goede bezorging

W v moll
19 maart 2022
Sandra
17 maart 2022

Er zaten geen tomaten bij zoals op de foto wel was afgebeeld

Shira Kramer
15 maart 2022

Snelle bezorging en goede prijs / kwaliteit verhouding

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michel van Halderen
15 maart 2022

Snel op tijd , zeer smakelijk vriendelijke mensen

Leonie
14 maart 2022

Super snelle levering en echt heerlijke sushi!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ria
13 maart 2022

Het was weer super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tes
13 maart 2022

Heerlijk verse sushi. Half uur te vroeg!

Ilona
12 maart 2022

Heerlijke gerechten, zowel warm als koud. Snelle bezorging, altijd op tijd.

Pons Vermeer
12 maart 2022
Esther
12 maart 2022

Sushi laten bezorgen. Het was er zelfs iets eerder dan ze aangaven. Het was heerlijk Volgende keer ook zeker hier bestellen.

Joke
10 maart 2022

zoals elke keer weer een heerlijke pokébowl

Julia Reuvers
9 maart 2022

Heel erg lekker en veel ingrediënten!

Han
9 maart 2022
Anoniem
7 maart 2022
Paul
6 maart 2022

Heerlijke sushi, lekker vers en snel bezorgd.

Stephanie
5 maart 2022

Was weer top en bezorging ook

Anne
4 maart 2022

Was weer heerlijk!!

Jojo
4 maart 2022

Heerlijk zoals altijd, die smaak verschilt gewoon van de meeste sushi zaken in Purmerend, je proeft het!

A.s.
2 maart 2022

Lievelings sushi. Heerlijk, vers en snel! De deluxe box is 😍😍😍

Ria klok
1 maart 2022

Prima service, heerlijk gegeten

M v Halderen
1 maart 2022

Snel beleefd accuraat

Lars
27 februari 2022
Marja waltmann
26 februari 2022

Was heerlijk

Elena
24 februari 2022

Altijd goede kwaliteit en snelle bezorging

Daphne
24 februari 2022

Heerlijke sushi en goede service!

Marjan
23 februari 2022

Prima pokebowl en de levering was keurig op tijd.

Roswitha
22 februari 2022

Ik geniet keer op keer van de sushi!

Carry
18 februari 2022

Ik heb heerlijk gegeten. Graag ook tempura gerechten toevoegen aan jullie menu.

Ben
17 februari 2022

Ik had 2 pokebowl tonijn besteld en ik kreeg 2 X een mix pokebowl. Niet zo erg als je zalm lust maar dat lust ik helaas niet. Beetje jammer, verder alles ok en vers.

Roswitha
15 februari 2022

Ik heb weer genoten! Het was later dan verwacht maar er is netjes gebeld!

Patricia
15 februari 2022

Jammer dat jullie zo achteruit zijn gegaan !! Het eten is prima, maar de rest is een zooitje. Halve bestelling word vergeten.en dan moet de bezorger uiteindelijk nog een 3e keer terug komen ook, omdat ze weer iets waren vergeten mee te geven !! En nee dit is ook niet de eerste keer ! Klacht ook ingediend en uiteindelijk dezelfde avond nog sushi besteld bij een ander !! Sushi vandaag, nooit meer !!

Miu Li
15 februari 2022

Nou snelle bezorgtijd leek net dat ik net heb besteld en over no time op tafel. Top sushi is verrukkelijk lekker! Ik raad dit iedereen aan! Besteld op valentijnsdag zeer tevreden. Wanneer ik sushi wil weet waar ik ga bestellen zonder te zoeken!

Judith
14 februari 2022

Goede kwaliteit en heerlijk gegeten. Dank je voor de extra handroll😊

Lorraine
13 februari 2022

De sushi was weer fantastisch! Echt een aanrader. Supervers en lekker. Bezorging liep niet helemaal super. Vorige keren geen problemen nu was het eventjes samen zoeken. Maar uiteindelijk prima opgelost. Was eerste keer voor bezorger op dit adres en nieuwbouw dus eventjes zoeken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Noa
13 februari 2022

Altijd lekker, kwaliteit, snelle service en aardig personeel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dennis
13 februari 2022
Y.ozkurt
12 februari 2022
Roswitha
11 februari 2022

👌🏽 Super! En snel klaar gemaakt, ik heb genoten

Alicia
7 februari 2022
Melissa
7 februari 2022

Heer-lijk !! De pokebowl mix is super goed gevuld en erge lekkere topping ! Fishtastic !

Paul
7 februari 2022

Alweer een smakelijke bestelling en snelle levering. Heerlijk van genoten en genoeg stokjes, soja, wasabi en gember mee geleverd. Aanrader als je in Purmerend woont en sushi lekker vind.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk
6 februari 2022

Doordat wij in een nieuw appartementencomplex wonen en de omgeving er nogal bouwplaatsachtig uitziet, kon de bezorger het opgegeven adres niet direct vinden. Hij nam telefonisch contact met ons op en samen kwamen we eruit. De sushi zelf was weer van hoge kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jos
6 februari 2022

Top, heerlijk vers en goed van smaak

Marit
6 februari 2022

Lekkerste sushi van Purmerend!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Margot
6 februari 2022

Deze x waren de garnalen koud, op de pokébowl, normaal zijn ze warm.

Helena
5 februari 2022

Eten was lekker maar weer veels te laat

G.Curiel
5 februari 2022

Toppers, beste sushi in Purmerend!

Sandra
5 februari 2022

Top! Met extra puntzak, klasse!!!

Akio M.
4 februari 2022

Altijd snelle bezorging en lekker eten!

moana van geest
31 januari 2022

beste sushi / pokebowls ever en de dumplings are too die for, niet normaal lekker!!!

Rudy van den Kolk
29 januari 2022

Het is altijd goed alleen vind ik het erg zuinig qua wasabi en krijg je 1 paar stokjes voor 2 personen.

A
28 januari 2022

Heerlijk

Sikkens-Verbeek
27 januari 2022

Helaas dit keer de poke bowl veel minder goed dan normaal. Hopelijk de volgende keer beter.

Sandra
24 januari 2022

Altijd lekker en er wordt goed omgegaan met mijn extra wensen die ik doorgeef.

Maurice
23 januari 2022

Top! Vorige bestelling was niet helemaal goed gegaan, maar fantastisch opgelost door gratis bestelling te leveren en volgens vertrouwde kwaliteit! Dank!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JK
22 januari 2022
Irene
21 januari 2022

Prima kwaliteit. Snelle levering

Anna
20 januari 2022

Weer heerlijk gegeten!

Steffiw
19 januari 2022

Heerlijke, verse sushi!

Marije
18 januari 2022

Super lekkere sushi en keurig op tijd!

vd Heuvel
17 januari 2022

Erg lekker, voor aangegeven tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chantal
15 januari 2022

Snelle bezorging en goede sushi

Rodney
12 januari 2022

Het was weer heerlijk! Bestelling was heel snel gebracht. 17:20 besteld. 17:45 stond de bezorger voor de deur.

Marian
9 januari 2022

Weer heerlijk gegeten

Daphne
8 januari 2022
Chantal
7 januari 2022

Het eten kwam pas na 75 minuten aan, terwijl er 35 minuten vermeld stond. Bij aankomst zat de pokebowl door elkaar gehusseld. Erg vervelend. Ook was mijn bestelde eten koud! (3 kipstokjes die ik besteld had). Niet lekker!!

Olav
3 januari 2022

Heerlijke sushi en ondanks dat het druk was die avond netjes bezorgd. Vriendelijke bezorger!

Astrid
3 januari 2022

Heerlijk gegeten altijd goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

D.
3 januari 2022
Freek Hammer
2 januari 2021

Allemaal prima , maar zit wel bug in mailprogramma. Altijd als we bestellen krijgen we half uur nadat we het al op hebben een mail dat bestelling onderweg is. Niet erg , maar gebeurd dus altijd en word beetje running gag.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anna Groothof
31 december 2021

Was weer heerlijk!

Tiffany
31 december 2021
Eslie
30 december 2021

Heerlijk en snel!

Maurice
29 december 2021

Bestel hier al jaren, maar laatste paar keer wordt het steeds minder qua kwaliteit. Sushi’s niet goed dicht gerold en ook steeds minder sojasaus. Ook wordt de aangegeven leveringstijd steeds vaker niet gehaald. Vandaag bijna 45 minuten later. Jammer…

Linda
28 december 2021

Iets vertraging maar we werden keurig gebeld! Altijd blij met de sushi van sushi vandaag! Het was weer heerlijk

Monique
25 december 2021

Was weer heerlijk . En top op tijd

Terry
25 december 2021

Heerlijke verse sushi, altijd op tijd met bezorgen. Ik bestel hier regelmatig. Aanrader!

Laura Villouta Aguilera
22 december 2021

Lekkere sushi voor een goede kwaliteit en snel bezorgd

Simone van Dijk
20 december 2021

Heerlijke poke bowl, goed "gevuld" voor een prima prijs.

M de Jong
19 december 2021

Sushi altijd van prima kwaliteit en keurige bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anna Groothof
18 december 2021

Weer heerlijk gegeten! Echt een aanrader voor iedereen!

Carla
17 december 2021

Helaas erg lang moeten wachten. De warme gerechten waren allemaal afgekoeld.

Sandra
15 december 2021

Altijd weer lekker!

John
14 december 2021
jos
13 december 2021

Goede kwaliteit. Helaas kwam het geleverde niet geheel overeen met datgene wat ik besteld had

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob
12 december 2021

Kan veel beter die PokaBowl

M
12 december 2021

Geen sojasaus, wasabi, gember en stokjes

Bart
11 december 2021

Het was weer heerlijk en precies op tijd!

Monique
11 december 2021

De sushi met mango had beter gekund. De mango was namelijk niet goed rijp.

Michel
11 december 2021

Top product

Em
10 december 2021

Het was snel, goed en genoeg, goeie verhoudingen bij de meeste sushi’s

Sabine
10 december 2021
Anna
9 december 2021

Eerste bestelling was koud. Na een telefoontje kregen we nieuw bezorgd en dat was warm en heerlijk.

Marcel
9 december 2021

Heerlijk. Super vers. Snelle en vriendelijke bezorgers.

Jos Van der Meer
6 december 2021

Goede kwaliteit sushi en prompt op tijd geleverd. Good job!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

D
6 december 2021

De sushi was heerlijk. Jammer dat jullie bij de bereiding geen mondkapjes dragen...

Xav
5 december 2021

Werd netjes gebeld dat mijn bestelling iets later zou zijn. Sushi was lekker maar beetje slordig opgemaakt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arjan Schreuder
3 december 2021

Geen verbeterpunten. Was perfect!

Mary
2 december 2021

TOP!

Jet
1 december 2021

Heerlik

Esra
1 december 2021

Sushi was goed vers, plakkerige rijst wat ik persoonlijk heel lekker vind. De handroll’s zijn ook een aanrader, goed gevuld en zeewier was goed af te bijten. Tip: ben je iemand die van sojasaus houdt, vraag extra ;)

Amber
30 november 2021
Lucie
29 november 2021

Zoals gewoonlijk weer helemaal top. De allerlekkerste Sushi van Purmerend. Super vers en smakelijk en bezorging erg snel. Goede prijs.

Paulina
29 november 2021

Super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fenna
27 november 2021

Ondanks dat we hadden aangegeven vlees en vegasushi apart te verpakken, was dit niet gelukt. Vorige keer overigens ook niet. Dat is jammer, want de de kaasmaki's smaakten daardoor naar carpaccio. En dat lust ik echt niet. :-( Die heb ik dus maar aan mijn man gegeven. De vegapokébowl was erg lekker en goed gevuld met genoeg dressing. De extra gember die we hadden besteld, bleek extra wasabi te zijn en de zoetzure saus bij de loempia's was men vergeten. Extra sojasaus was wel gelukt. De vegabox bevatte prima, lekkere rijst, maar de vulling was erg koud. We werden tot twee keer gebeld dat het erg druk was, dus dat het langer zou duren (belletje 1) en dat de bestelling onderweg zou zijn in 20 minuten (belletje 2). Ik neem aan dat de gemaakte fouten door de drukte kwamen, maar volgende keer bestellen we niet meer op een vrijdagavond.

Danny
26 november 2021

De bezorging was bij een verkeerd adres neergezet !!!!! De sushi was lekker zoals altijd Alleen de warme spullen waren koud dus niet echt lekker En waar alles in zat was door en door nat niet echt bevorderlijk voor het eten wat er inzit Was een beetje een teleurstelling

Leyla Yildiz
24 november 2021

weer heerlijk zoals altijd !

Wesley
22 november 2021

Eten was super lekker en was snel bezorgd bedankt

JK
21 november 2021
Michiel Roorda
19 november 2021

Heerlijk eten!

Piena
15 november 2021

(Al was het op een zondag) Bij het bestellen kregen we de melding dat het drie kwartier ging duren, prima Na een half uur na het bestellen werden we gebeld dat de bestelling nog zeker 3 kwartier ging duren. Aangeven dat ik daar niet akkoord mee ging , ze zouden proberen het binnen een half uur te brengen. Echter werd dit toch 3 kwartier. De warme gerechten waren koud. Opgebeld. Ze zouden nieuwe warme naleveren. Dit werd vrij vlot geleverd , helaas was deze levering niet veel warmer dat de levering hiervoor.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Iris
12 november 2021

Heerlijke sushi en snel bezorgd!

Nikki
7 november 2021

Top kwaliteit en prima op tijd bezorgd. Beetje jammer dat ze korting niet meer automatisch gaat waardoor ik het elke keer vergeet en de 10%misloop. Erg jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ingrid
6 november 2021

Mooi op tijd bezorgt en er zat zelfs iets extra's bij!

Bob Soederhuizen
6 november 2021

Gewoon geweldig , lekker en op tijd

Nicolette
6 november 2021

Heerlijk!

Ellenoor Leegwater
5 november 2021
Ria
5 november 2021

Het was weer heerlijk

J
3 november 2021

Goede verse Sushi. Perfecte kwaliteit. Snelle bezorging.

Max
2 november 2021
Henny van Gerwen
1 november 2021

De bowls met kip en garnalen waren erg lekker, zeker een aanrader. Bezorging was goed. Verbetering: bestelstatus, ik ontving ongeveer een uurtje na levering een e-mail dat de bezorger onderweg was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

F. van den Heuvel
1 november 2021

wij bestellen regelmatig en meestal hetzelfde. Dit keer was de sushi van mindere smaak en kwaliteit.bijvoorbeeld de crunchy garnalen waren totaal niet crunchy en de kip en tonijn aan de taaie kant. Hopelijk d volgende keer weer de betere kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

LoLe72
30 oktober 2021

Heerlijke sushi! Voldoende gember wasabi en sojasaus. We hebben genoten. Keurige bezorger en heel snel bezorgd.

Jessica Stiens-Cairo
25 oktober 2021

Het was weer heerlijk!

mm
22 oktober 2021
Mark
22 oktober 2021

De sushi zelf was, zoals altijd, heerlijk. De warme gerechten waren echter koud en de opmerkingen die bij de bestelling waren geplaatst, waren overduidelijk niet gelezen.

Mariska
20 oktober 2021

Eten was goed, duurde alleen helaas 5 kwartier voor het bezorgd werd…

Fiona
20 oktober 2021

We reden gelukkig net de straat in toen de bezorger aan kwam. Deze was namelijk ruim 20 min te vroeg.

Jenn
19 oktober 2021

Om 16:45 besteld en om 17:15! De bezorging was echt vlot. De gefrituurde hapjes waren nog lekker krokant en de sushi rijst nog lekker zacht. Prima kwaliteit. Enige opmerking dat ik kan geven is dat de rijst te veel is bij de nigiri's. Mag wel 1/3 minder. Maar verder tevreden.

wennekes
18 oktober 2021

altijd vroeger als verwacht en top kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mary
16 oktober 2021

TOP!