Beoordelingen van Sushi Vandaag Purmerend

Recente recensies

5.0
Carlos Rodrigues
vandaag

We hebben maar 1x eetstokjes gekregen en 1x soja saus.

Ria
3 augustus 2021

Het was heerlijk

Liset
3 augustus 2021

Normaal altijd top service bij jullie. Nu miste wij een heleboel ingrediënten. We hadden gevraagd of de saus apart kon maar deze zat er uiteindelijk helemaal niet bij. Ook de kewpi mayo bleek wasabi mayo te zijn. Advocado was ook niet aanwezig in het bakje terwijl dit wel bij de pokebowl hoort. Bezorger kwam ook nog heel onvriendelijk over en heel gehaast. Jammer, dit ben ik niet gewend van jullie.

Ricardo
1 augustus 2021

Goede smaken vers en voldoende wasabi en soja saus enige min puntje warme gerechten worden in een zakje bezorgd waardoor gebakken banen een soort bananen moes word met krokante stukjes om

Jos
30 juli 2021

Zeer goede kwaliteit, punctueel geleverd

Marloes
28 juli 2021

Goed zoals altijd

Carmen
26 juli 2021

Heerlijke Sushi👌🏼 Snelle bezorging, er was iets vergeten en werd keurig opgelost en nabezorgd. Dikke 10 ook voor de service. Sushi vandaag 👌🏼Dank jullie wel

J.i.m.Ostendorf-ten Brink
26 juli 2021

Voor de 1ste keer wat besteld, hadden de pokebowl besteld en het was top! Ook snelle bezorging.

Nic
25 juli 2021

Heerlijke sushi en snel bezorgd! Er zat alleen wel erg weinig gember bij, terwijl ik die extra besteld had.

Eric govers
24 juli 2021

Ik krijg pas om 21.52 een melding dat de bestelling onderweg is. Maar was om ca 19.30.ca 1 uur na de bestelling. Wat prima is op een zaterdag en het was weer heerlijk. Bedankt

Shanine Rojer
24 juli 2021
Danny
23 juli 2021

Perfecte sushi erg lekker ik bestel alleen nog maar hier Alleen zou ik warme gerechten niet in een zakje doen het deeg wordt dan vochtig en week en dat gaat te kosten van de kwaliteit iets wat jammer is

.
21 juli 2021

Schrijf er iets bij, bij de opmerkingen en er wordt gewoon niks mee gedaan! Al vaker gebeurd vandaar ook nu deze recensie

Caroline Pleysier-Hamer
18 juli 2021

Was weer heerlijk de Poke bowl tonijn we hebben genoten

P.klaarmond
15 juli 2021

Zoals altijd top

Wendy
15 juli 2021

Helaas zijn wij beide eind van de avond erg ziek geworden van de bestelde sushi.

Liz
12 juli 2021

Altijd lekker. Alleen te weinig soja saus

Anouchka
12 juli 2021

Eten prima zoals altijd! Maar weer wat vergeten daar baal ik dan zo van

Bart
11 juli 2021

Top als vrijwel altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

N
4 juli 2021
Jara
4 juli 2021

Wij halen hier elke vier weken eten. Goede kwaliteit en niet te duur. Vriendelijke medewerkers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Helena
4 juli 2021

Zag er wat rommelig uit, smaakte minder vers als anders

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sabriena
4 juli 2021

2 keren besteld en beide keren raken de sushi los. Is niet stevig. Zodra je pakt om te eten valt het uitelkaar

Renate Michel
3 juli 2021

Overzichtelijke pagina, snelle bezorging, hele lekkere sushi en gunkan salade. Echt zitten genieten, bestel alleen nog bij jullie sushi!

Carry Tan A Kiam
2 juli 2021

Het was lekker maar doe voortaan meer groente en zalm in de bowl en minder sushirijst.

Mova Maron Thie
29 juni 2021

Zolang ik al bij Sushi vandaag bestel. Altijd vers, super snel en klant vriendelijk! Tot volgende bestelling... Mvg

Michael
28 juni 2021

Kwartier te vroeg bezorgd maar was verder weer prima. Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thomas
28 juni 2021

Al vele malen hebben wij heerlijke sushi besteld/ontvangen maar het zou nog iets beter zijn als er niet zoveel (harde en koude) komkommer in de diverse sushi zou worden gebruikt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eelco Snijders
28 juni 2021

De Sushi is onverbeterbaar....geen discussie. De Bento box mag wat mij betreft wat minder rijst en meer salade voor de frisheid. De kip is perfect.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Brigit
27 juni 2021

keurig op tijd, erg lekker

Moi
27 juni 2021

Sushi was weer super lekker Bezorging mooi op tijd. Vriendelijke bezorger.

Judith
26 juni 2021

Eten was prima, alleen erg jammer dat de warme gerechten zoals gefrituurde garnalen, garnalen loempia's en gyoza's in een papieren zakje werden geleverd. Hierdoor was het niet heel warm meer en klef geworden. Voorheen werd het altijd in plastic bakjes bezorgd. Dit was veel beter!

Sandra
26 juni 2021

Prima op tijd en heerlijk eten wederom

Super vers en met veel liefde gemaakt, keurig verpakt
23 juni 2021
Nico
22 juni 2021

Snel en goed bezorgd. En lekker bereid

Paul
21 juni 2021

Poke bowl heerlijk. De bijbestelde garnalen waren niet duidelijk gefrituurd, terwijl dat de bedoeling was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bart
19 juni 2021

Keurig op tijd bezorgd én de Pokebowls waren weer voortreffelijk! 👍

Loes
18 juni 2021
Melissa Decnop
16 juni 2021

Één woord: fantastische pokebowl!!

Jan
13 juni 2021

Pokebowl Mix besteld. Op tijd bezorgd, weer prima kwaliteit!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leon
13 juni 2021
Diantha
12 juni 2021

Super snel bezorgd en lekker

Marcel
10 juni 2021

Super lekker, snelle bezorging.

Laura
9 juni 2021

Erg lekkere sushi voor een goede prijs. Er werken ook vriendelijke mensen.

Ria
9 juni 2021

Heerlijk gegeten en altijd op tijd bezorgd

Bianca
7 juni 2021
Eelco Snijders
7 juni 2021

De kwaliteit is de afgelopen jaren vooruit gegaan. Prijs/kwaliteit dik in orde

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pieter
6 juni 2021

Heerlijke sushi en lekker snel bezorgd ook. Aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lieneke
6 juni 2021
Michel
6 juni 2021

Top

A
5 juni 2021

Sushi was goed, alleen de edamame boontjes waren keihard en smaakloos

Dan Parks
4 juni 2021

Super fast delivery and everything was beautifully made. Lovely fresh fish with just the right colour depth. We buy Sushi a fair amount and have tried many places. This was definitely up there with the best. Great food and the whole family loved it.

Sacha
4 juni 2021

Lekker verse sushi. Heerlijk gegeten.

Lianne
3 juni 2021

Super snel en heel lekker!

N
3 juni 2021
Leon
30 mei 2021

Het is altijd lekker. Alleen jammer dat jullie de 50% korting op dinsdag hebben afgeschaft

Paco
29 mei 2021

Top kwaliteit sushi. Komen nooit te laat. Vandaag zelfs wat te vroeg. Echt onze favoriet.

Sandra
29 mei 2021

Heerlijk en ruim op tijd!

Liselotte
29 mei 2021

Heel lekker!

Maaike
27 mei 2021

Op de site kun je aangeven dat je bezorging om 16.00 bezorgd wordt. Dit is echter incorrect want de bezorgers komen pas om half 5 binnen is me verteld. Ik heb even moeten wachten maar de Pokebowl was het zeker waard. Alle jongens die werken bij sushi vandaag zijn onwijs aardig!

Laura
27 mei 2021

Heerlijk en prima optijd! :)

de Boer
25 mei 2021

Grote bestelling gedaan maar geen Wasabi, Gember, Sojasaus en Eetstokjes erbij. Vonden wij nogal slordig.

Frank van den Heuvel
24 mei 2021

Wij bestellen altijd hetzelfde maar dit keer smaakte het niet zo goed als anders leek net of het anders was..nieuwe kok?

Bjorn
23 mei 2021

Was weer heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
22 mei 2021
Saskia
22 mei 2021

Was erg lekker!

Judith
21 mei 2021

Vertrouwd lekker gegeten. Fijne kwaliteit.

Zara
21 mei 2021
A
21 mei 2021
Ek
21 mei 2021

Altijd top! Heerlijke sushi en goede,snelle bezorging!

HR
20 mei 2021
Jeff
20 mei 2021

Heerlijk vers en snel bezorgd. Ook na telefoontje iets te missen is dit snel en zeer netjes opgelost. Top zaak !

Van der Laan
19 mei 2021

Het was heerlijk!

M.
19 mei 2021

Heerlijke sushi en sashimi. Snelle levering. Goede service. Missend artikel direct nabezorgd.

Deborah
18 mei 2021

Smaakte prima. Werd snel bezorgd

Renate
18 mei 2021

Ontzettend genoten vd sushi. Alles was heerlijk ook de wakamé salade, wat vaak amper smaak heeft is oprecht genieten. Volgende keer bestel ik zéker weer bij jullie.

Niels
18 mei 2021
Liset
17 mei 2021

Altijd supere lekkere pokebowls. Helaas zat er nu opeens geen avocado bij, dit was altijd extra lekker.

Thimo
17 mei 2021

Zoals altijd super verse sushi. Heerlijk. Ik blijf bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

André
15 mei 2021

Alles was klef en slap, niet warm

Hannie
15 mei 2021

Heerlijk genoten van de pokebowl zalm, voor herhaling vatbaar.

Wim
14 mei 2021

Een zeer goed gevulde en kwalitatief hoge box. We hebben er met 4 personen van gegeten en hadden nog over. Een aanrader voor iedereen die van verschillende sushi's houdt

Sharon
12 mei 2021

Per abuis had ik een verkeerde bestelling gedaan en deze ook betaald. De dubbele betaling had ik al binnen 3 dagen terug gestort gekregen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dorethe
12 mei 2021
Paco
11 mei 2021

Snelle flexibele Last minute service. Erg lekkere sushi en een goeie prijs-kwaliteit. Ik denk wel de beste in Purmerend

van Basten
9 mei 2021

Sushi top bezorging top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mark
9 mei 2021
Esther
9 mei 2021

Was weer heerlijk zoals gewoonlijk

caroline
8 mei 2021

wij vonden het beide van mindere kwaliteit, dit zijn we niet gewend van Sushi vandaag...altijd echt super maar nu.. ze vielen uit elkaar...droger dan normaal jnet of het niet vers gemaakt was..jammer..de sashimi was prima.

Peter
8 mei 2021

We hebben wederom heerlijk gegeten en de service was prima. We kunnen iedereen Sushi Vandaag aanraden.

Maxime
8 mei 2021
Simone
7 mei 2021

Helaas was onze ervaring met sushi vandaag minder positief dan andere keren. De bestelling liet al even op zich wachten bij het afhalen, de sushirollen waren lang niet allemaal netjes gerolt en vielen daarvoor wat uit elkaar. Er waren ook 4 inside out garnalen/avocado sushi-stukjes minder geleverd dan besteld. Jammer!

Diana
7 mei 2021

De lekkerste!!!

Tony
6 mei 2021

Lekker zoals altijd, ga zo door!

Kee
4 mei 2021

Vanuit Schagen halen wij sushi op uit Purmerend omdat het gewoon echt super goed en lekker is !

B. Huizer
3 mei 2021

Goede service en lekker, volgende x weer hier!!

Wilna gras
28 april 2021

Smaak was goed. Maar alles viel uit elkaar

Rob
27 april 2021

Super lekker, snelle en zorgvuldige bezorging, TOP!

Patricia
27 april 2021

Was weer top!

Sonja
27 april 2021

Het was echt heerlijk!

L.Kop
27 april 2021

zeer tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jacky
21 april 2021
W
21 april 2021

Ik dacht dat ik zelf het juiste had besteld maar dat bleek niet zo, na contact hebben ze gewoon een deel opnieuw bezorgd echt super service !!!

Maaike
20 april 2021

Weer super goed ! Heel snel bezorgd. Ik heb in de afgelopen twee , drie weken zo’n vier keer een Pokebowl besteld .

Diva
19 april 2021

het was weer heerlijk!

Moon
19 april 2021
Maaike
18 april 2021

Super lekkere Pokebowl !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Xx
17 april 2021

Helaas weer de verkeerde handrol ontvangen. Erg jammer, vooral omdat we krab evt niet lekker vinden. Verder was het weer heerlijk

Rien
17 april 2021

Sushi en poké bowls waren super zoals altijd. Edamame boontjes waren helaas niet lekker.

Saladino
16 april 2021
Lianne de Waardt
16 april 2021

Papieren bakjes i.p.v. kunststof zijn beter voor het milieu.

Karel
16 april 2021

Super lekker, elke keer weer. Poke bowl mix of tonijn of kip. Heerlijk. Wij zijn verslaafd. Heerlijk!!!

Ria klok
15 april 2021
yip
12 april 2021

weer lekker gegeten! bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Inge
11 april 2021

Heerlijke Sushi, grote porties. Helaas duurde bezorging lang en kreeg ik geen update over verwachte bezorgtijd. Besteld om 1730 en geleverd om 1850 uur.

Wim
11 april 2021

Dragen geen kapjes of handschoenen.(hygiëne). Bestelling 15 min te laat. Bezorgers verzamelen voor de deur en vloeken en zijn vervelend. Bestelling en sushi was prima.

Carla Sas
10 april 2021
Kim
10 april 2021

Heerlijk gegeten! De wat "luxere" sushi waren heerlijk. De sojabonen waren alleen wat waterig en flauw.

Joke
8 april 2021

We hebben weer genoten van een heerlijke poké bowl

Rinie
6 april 2021

Weer goede kwaliteit en snelle goede bezorging

Frank
6 april 2021
Denise
5 april 2021

Het was weer heerlijk!! Genoten!! En zelfs een klein extra’tje, jammieeeeeee!!!

Joscha
5 april 2021
Hen
5 april 2021

Mooi op tijd bezorgd Eten smaakte prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hannie
5 april 2021

Het was top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daniel
3 april 2021

We bestellen maandelijks. Mega lekker. Snelle bezorging 😁

Xav
3 april 2021

Was heerlijk! Alleen beetje weinig sojasaus

v Galen
3 april 2021

N

jeanette
1 april 2021

Bestelling vrij snel bezorgd. De handrolls waren heerlijk. De pokebowl was ook erg lekker en goed gevuld, maar daar zat wat teveel mayosaus op naar mijn smaak. Saus was op zich lekker pittig.

Gilbert Obadia
31 maart 2021

Heerlijk netjes op tijd zeker voor herhaling vatbaar.ik raad het iedereen aan Gilbert

Yip
31 maart 2021

Pokebowl was uitstekend.m. Bedankt voor de heerlijke maaltijd!

Denise
28 maart 2021

Was echt stuk voor stuk heerlijk!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hellen Haanstra
27 maart 2021

Minder goed dan we gewend zijn

Diana
26 maart 2021
B. Smit
25 maart 2021
Marjorie de Jong
23 maart 2021

Was weer ontzettend lekker! Is er wellicht een manier om de nuri vd handroll wat knapperiger te houden?

Rinie Scheele
23 maart 2021

Mooie sushi en super op tijd

Tang
22 maart 2021
Van dalen
21 maart 2021
Eric
21 maart 2021
Valerie
21 maart 2021

Helaas veels te vroeg bezorgd. Ik had aangegeven 18:15 maar de bestelling kwam al om 17:30. Beetje jammer.

Alex van de Veen
19 maart 2021

Heerlijke Poke Bowls en supersnelle bezorging

Amy
19 maart 2021

Eten smaakte goed, maar voelde me niet lekker daarna

Rudy van den Kolk
17 maart 2021

Het was weer lekker maar blijft vreemd dat je maar 1 paar stokjes krijgt en 1 bakje wasabi. Terwijl je een bestelling hebt voor 2 personen.

Hoop
13 maart 2021

Top sushi, op tijd geleverd.

Anastasiya
11 maart 2021

Heerlijk !!!

Marjorie de Jong
8 maart 2021

Voor het eerst besteld en zeker niet teleurgesteld. Mooie portie, goede smaak, sashimi ook héérlijk. Kortom voor herhaling vatbaar!

Dani
8 maart 2021

Lekkere sushi met veel smaak. De bezorging was vlug. We hebben zelfs 4 gefrituurde kip stukjes gekregen ipv 1. Super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Romano
8 maart 2021

Zoals altijd is het eten heerlijk. Bestelling op tijd klaar. Helaas bij grote bestellingen, vind ik dat we heel weinig soya, wasabi, en gember krijgen. En helaas bij grote bestelling, word er wat vergeten. Portie bestelde sushi, handrol. Meerdere malen gebeurd. Eten is top, service mag iets beter van mij. Ieder geval bedankt voor de lekkere sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kee
7 maart 2021

Top Sushi, wij komen vanuit Schagen naar Purmerend om sushi te halen. Waarom niet naar Alkmaar. Omdat het assortiment vele malen groter is in Purmerend dan Alkmaar. En alles is zooooooo lekker .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roger
6 maart 2021

Altijd top kwaliteit en betaalbaar! Al zeker 3 jaar al bij hun bestel ik.

Lisanne
5 maart 2021

Super kwaliteit en erg lekker

Ruud
5 maart 2021

Voor het eerst en klein beetje een tegenvaller. We bestellen al een jaar of 3 sushi bij jullie en altijd prima. Nu voor het eerst hele natte rijst en dat komt de smaak niet ten goede. Tot nog toe altijd wel de beste van Purmerend dus ga er vanuit dat dit een eenmalige misser was

Gras
5 maart 2021

Vlotte bezorging en lekker eten

Lourens
1 maart 2021

Snelle bezorging, en het meeste was erg lekker. Tonijn had een zeperige smaak, wat uiteindelijk tot een onprettige avondbeleving leidde.

Sander
1 maart 2021

Altijd lekker, niet duur, altijd op tijd of redelijk op tijd (5 minuutjes later). Top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michael
28 februari 2021

Weer heerlijk gegeten. Met name de Futo Maki's zijn een aanrader. En weer stipt op tijd bezorgd.

Lucie
28 februari 2021

Lekkerste sushi van Purmerend!! Heerlijk vers, veel keuze, goede prijzen.

Anoniem
27 februari 2021
Nienke
25 februari 2021

Keurig gebeld dat de bestelling iets later zou zijn. Poke bowl was perfect. Goed van smaak met goede rijst en meer dan voldoende vulling.

I. Boerlage
23 februari 2021

Keurig gebeld dat de bezorging 10 min. Later kwam ivm de drukte. Sushi was lekker.

Eroll
23 februari 2021

De bestelling was weer top. En sneller bezorgd dan verwacht.

H.A. Nijboer
23 februari 2021

Supersnelle levering, verse sushi compleet met wasabi, gember en sojasaus. Wij bestellen hier vanwege de inside-outside sushibox, echt super lekker!

Joke
22 februari 2021

Grote schaal was prachtig gevuld, lekkere goed gevulde en verse sushi en sashimi. We hebben genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter schoester
22 februari 2021

Erg lekker en goed van smaak. Bezorging mooi op afgesproken tijdstip geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Li
22 februari 2021

Snel bezorgd en alle gerechten hebben goed gesmaakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marietje
22 februari 2021

Sushi was vers en lekker. Flinke portie ook. Wat mij betreft hoeft er alleen geen mayonaise/saus in de rollen.

Monique
21 februari 2021

Supersnel bezorgd, zelfs nog eerder dan aangegeven. En het was weer heel lekker. Vind alleen de sushi soms wat groot. Zie liever 3 kleinere dan 2 grote.

Sam
20 februari 2021

Bestel eigenlijk altijd bij jullie. Vaak met vrienden. Maar vanavond was het niet super. Sushi te dikke plakken. Zalm was niet lekker. Normaal geen klachten nu een keer niet zo tevreden. Sorry. De loempia's waren wel super.

Fred
19 februari 2021

Had gevraagd om zo snel als mogelijk te leveren. Na ruim anderhalf uur wachten toch maar even navraag gedaan over wanneer het eten kwam. Uiteindelijk 2 uur moeten wachten op ontvangst.

Elena
19 februari 2021

Lekkere Sushi. Ik bestel ze redelijk vak . Helaas gisteren moest ik lang op mijn bestelling wachten (ongeveer 1,5 uur)

Marthijn
18 februari 2021
Sylvia
16 februari 2021

Heerlijke sushi. Altijd keurig op tijd geleverd.

Mandy
16 februari 2021

Super lekker! Zeker de twee soorten beef prawn sushi’s zijn verslavend lekker. Verder goede service en het eten staat klaar op de afgesproken tijd. Duidelijke site met kloppende foto’s.

Klijn
15 februari 2021

Gewoon heerlijk, zeer op tijd;) en gesmuld

Erik
15 februari 2021

Toch jammer na 2 uur wachten nog geen eten ontvangen .. bij navraag duurde het nog zeker 1 uur .. bestelling geannuleerd.. nu nog wachten op terug betaling van de bestelling .. helaas hier bestel ik nooit meer !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gregory
15 februari 2021

De bezorging was echt heel slecht. Ik had netjes om half 3 in de middag mijn bestelling gedaan met als aflever tijd 18:30. Ik kreeg een belletje om 10 voor half 7 dat het een half uur later zou zijn, dus zou het 7 uur worden. Pas om half 8 kreeg ik mijn eten dus dat was weer half uur later dan gecommuniceerd was. Dit moeten jullie echt beter inplannen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

No
15 februari 2021
Stephnaie
15 februari 2021

Absoluut niet tevreden, terwijl ik dat normaal gesproken wel ben. 2 1/2 uur zitten wachten op eten. Geen belletje dat t langer duurt. Heb eten moeten koken voor de kinderen. Bezorger kon zogenaamd mijn adres niet vinden? Uitleg én telefoonnr staat op de bon! Telefonisch niet bereikbaar. Sushi niet lekker. Grote stukken vis en komkommer. Vis is zo niet lekker of eetbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ilze
15 februari 2021

Ruim 2,5 uur gewacht op m’n bestelling. Na ruim een uur gebeld, ze zeiden dat het binnen een uur bezorgd zou worden en dat ze er extra sushi bij zouden doe qua compensatie, maar ze kwamen later dan een uur en niks extra erbij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stephanie
14 februari 2021

Alles weer super lekker en bezorging top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rudy
14 februari 2021

Het was weer heel lekker en goede kwaliteit zoals altijd. Vind het alleen erg zuinig dat als je 2 menu’s besteld je maar 1 klein kuipje wasabi en gember krijgt met 1 paar stokjes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nel Bonneveld
14 februari 2021

Ivm drukte rond valentijn duurde de bestelling extra lang. Ik vond t heel attent dat een medewerker belde om dit even mee te delen. Heb heerlijk gegeten. Vond alleen de aardappelkoekjes tegenvallen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tonia Vissers
14 februari 2021

De Sushi deluxe 🍱 was heerlijk. De bezorger heel vriendelijk, maar de bestelling werd een uur later dan aangegeven bezorg tijd pas geleverd. Dit was de 1ste keer dat wij bij Sushi vandaag een bestelling hebben gedaan. Gezien de veel te late bezorging, twijfelen we of we de volgende keer weer bij Sushi vandaag bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marco
14 februari 2021

Goedenavond, Jullie sushi is over het algemeen heerlijk en erg vers, het valt alleen op dat de afgelopen keren de paling op de inside-out rol taai is en een andere smaak heeft. Misschien kunnen jullie daar naar kijken. Gr. Marco

A G
13 februari 2021

Wat een service! Er miste een gerecht van de bestelling en het werd nog nageleverd, wat netjes! En we hebben natuurlijk weer heerlijk gegeten.

Ros
12 februari 2021

Half uurtje te vroeg maar de kwaliteit was super en het smaakte heerlijk!

Ilona
12 februari 2021

Prima website, bezorging op tijd, vriendelijke bezorger, heerlijk eten.

A.
10 februari 2021

Sushi was lekker. Alleen erg dikke plakken rijst onder de nigiri. En als je voor 52 euro sushi besteld en maar 2 kleine bakjes soja krijgt is dat niet genoeg.

N. Zuidinga
5 februari 2021

Kwalitatief erg goed, erg smakelijk. Bezorging vriendelijk en op tijd.

Marthijn
4 februari 2021
Jerry
4 februari 2021

Netjes gebracht op gevraagde tijd! Vriendelijke bezorger Sushi en Pokebowl heerlijk,

Susan
3 februari 2021

Goede kwaliteit en levering vriendelijk en op tijd

Jo
3 februari 2021

Top!

Fenna de Vries
2 februari 2021

Snel bezorgd. Soms nog sneller dan je sushi kunt zeggen. ;-) Het eten was zoals altijd weer heerlijk en vooral de miniloempia's bestellen we steevast bij Sushi vandaag. Klein puntje van aandacht: de vegetarische sushi lag tegen de carpaccio-maki's aan met saus en alles. Als vegetariër die geen vlees lust, vond ik dat niet prettig, maar ik heb het er een beetje afgepoetst en gewoon opgegeten. ;-) Volgende keer zal ik het bij 'opmerkingen' toevoegen en dan is het waarschijnlijk gewoon opgelost.

Sandra
31 januari 2021

Heerlijk zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Christian Wognum
31 januari 2021

Sushi was weer super lekker. Ook voor ons belangrijk dat je glutenvrij kan bestellen en dit zichtbaar is op de site met logo’s. Deze lijken niet bij alle recepten juist te staan (ene keer wel, andere keer niet). Gisteren duurde onze bestelling erg lang, ca 2 uur.

Ray
31 januari 2021

Kwaliteit eten was echt weer top Bezorgen 1,5 uur gewacht moest even bellen hij was onderweg kwam buiten adem aan de deur misschien toch eens kijken naar een ander vervoer middel zo hijgende jongen eetsmakkelijk fijne avond aan de deur klinkt heel vreemd

caroline
30 januari 2021

was weer verrukkelijk

Felicia
30 januari 2021

Tot nu toe beste van purmerend. Een van de weinige sushi tenten die ebi en crispy sushi warm en krokant aanlevert. Top!

Anoniem
30 januari 2021

Vers en lekker!

...
29 januari 2021

Bestel hier altijd, maar vandaag vond ik het erg slecht qua bezorging. Je kiest een tijd, smiddags al. Dan wordt er gebeld dat ze 10 min later zijn oké dat is prima. Na een 20/25 min toch maar weer gebeld, kreeg ik een vet stom antwoord ja de bezorger is al even onderweg? Ja dus?

Debbie
28 januari 2021

Heerlijke sushi, we hebben genoten

Lies
28 januari 2021

Heerlijk

Minjo
28 januari 2021

Het was als van outs weer top.

Beau
26 januari 2021

Echt super lekker gegeten. En perfect op afgesproken tijd bezorgt!

Hera Neve
25 januari 2021

Ik zeg het niet zo snel...en normaal is het echt lekker maar vandaag. Droog en rook erg naar vis....zo hoort sushi niet te ruiken. Sorry deze keer niet fijn

As
25 januari 2021

Sushi was goed alleen erg veel dikke plakken rijst dit mag wat minder wat ons betreft

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leonie
24 januari 2021

Keurig op tijd geleverd en dat voor een zondag! Eten was weer heerlijk, vaste locatie om sushi te bestellen!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra
24 januari 2021

Altijd op tijd en heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Klijn
24 januari 2021

Heerlijk en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Myra
24 januari 2021

Moest wachten en krijg verkeerde bestelling mee. Na 10 min belde ze daarover en kon ik weer terug. Dus niet echt geslaagd

Franklin
23 januari 2021
Henk
22 januari 2021

Werkelijk de allerbeste en goed gevulde sushi van Purmerend en omstreken. Echt top!!!!

Michael
20 januari 2021

Weer heerlijk gegeten. Kwaliteit was wederom super! Ook bezorging keurig en op tijd.

Zwaal
19 januari 2021

Twee pokebowls besteld zonder saus/mayo. Beide werden met saus/mayo geleverd

Van noorden
17 januari 2021

de lekkerste sushi hebben jullie. Netjes op tijd geleverd

Marlou
17 januari 2021

De bezorging was op tijd en de bezorger was vriendelijk. Ik heb eerder besteld toen was de sushi heerlijk maar nu zat er EEN HAAR in de maki. Echt ranzig midden in de rol. Ik heb dat per mail met foto's laten weten omdat ik het niet netjes vond om dat openbaar te melden. Maar ik heb nooit een reactie gehad. Fouten worden gemaakt maar het is hoe je daar mee omgaat. Telleurstelend dus... vandaar alsnog een beoordeling.

Nikki
16 januari 2021

Bestel geregeld hier. Echt een aanrader.. Goeie kwaliteit en altijd vers.

Kees
16 januari 2021
Fs
16 januari 2021

Viel tegen. Weinig smaak, en alles was al koud terwijl wij het met opzet hebben opgehaald

Marja van Roemburg
16 januari 2021

Eten was prima. Maar de bijprodukten zoals stokjes, gember en sojasaus aan zeer krappe kant. Ook heel wisselend de ene keer goed de week er op weer te weinig.

Anna Groothof
16 januari 2021

We hebben echt heerlijk gegeten, nu al zin in de volgende keer!

Mieke
13 januari 2021

Snelle bezorging en weer heerlijk gegeten

As
13 januari 2021

Snel bezorgd en weer lekker

Carmen
13 januari 2021
Anoniem
12 januari 2021

Meestal heel tevreden over de pokebowls maar deze keer helaas niet. Ik had zonder bepaalde toppings besteld, de toppings zaten er toch op. En er zat veelte veel saus op waardoor alle smaken van de bowl verdwenen in de pittige saus.

Lita
11 januari 2021

Ik kreeg de bestelling 20 minuten later en de poke bowl op de kant geleverd waardoor alles doorelkaar zat. Jammer

sylvia de Koningh
10 januari 2021

heerlijke sushi! keurig op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Haanstra
10 januari 2021

Hartstikke lekker weer. De inside-out maki banaan blijft onze topper.

Lisa
8 januari 2021

Lekker gegeten! Het duurde een uur voordat het er was en een indicatie van de wachttijd zou handig geweest zijn.

Bianca
4 januari 2021

Altijd goed, maar vers en de lekkerste

Jara
4 januari 2021

Héérlijk eten en niet duur. Goed verzorgd bij afhaal.

Grace
3 januari 2020

Ik had sushi met tonijn besteld maar ipv tonijn was de sushi met zalm. Verder smaakte het goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jacqueline Blok
2 januari 2020

We hadden (weer) de sensation box besteld. En weer heerlijk! Goed van smaak en heerlijk vers. De sushi zijn strijd goed gevuld en vaak nog een beetje warm. Aanrader!

Rianne
2 januari 2020

We bestellen hier regelmatig en het is altijd lekker. Wij zijn vooral fan van de pokebowls!

Milou
1 januari 2020

Eten was heerlijk. De service was goed, we werden netjes gebeld dat het eten wat later zou worden bezorgd. Op oudjaarsdag besteld en de bestelling kwam ongeveer een uur later, wat ik persoonlijk best snel vind. Kortom ik heb heerlijk gegeten!

Harm
31 december 2020

Kwaliteit is prima en altijd op tijd met bezorgen. De nigiris mogen van mij wel met minder rijst de verhouding klopt niet helemaal.

Multi-ijs
31 december 2020

Was weer top!!!!!

Bianca
31 december 2020

De smaak was lekker, maar de sushi's waren niet zoals wij gewend zijn. De rollen vielen open, het zag er niet echt fraai uit

A.Greuter
31 december 2020

Zoals elke oudejaarsavond genieten we weer van jullie Sushi!

M.
31 december 2020

1,5 uur moeten wachten. Helaas was de zalm niet goed/niet vers & waren de sushi stukken zo groot dat het niet lekker was. Jammer.

Koning
30 december 2020

Het was heerlijk alleen de tonijn was niet zo zacht als de vorige keer en de sushi met paling niet zo crispy maar voor de rest prima

Sanne
30 december 2020

Top! Super lekker!

Anna
29 december 2020

Wij hebben lekker gegeten, we hadden hier nog niet eerder besteld, zeker voor herhaling vatbaar. Ze belden netjes om door te geven dat het iets langer duurde.

Cynthia
29 december 2020

Bijna 2 uur op de bestelling gewacht. Na twee keer bellen kwamen ze uiteindelijk bezorgen

Minjo
28 december 2020

Jullie presenteren wat jullie beloven top.

Roy
28 december 2020

Niet helemaal ontvangen wat er besteld was. Niet erg, maar dus niet vlekkeloos. Verder prima.

Bjorn
27 december 2020

Was weer heerlijk!!

Mark
26 december 2020

De kwaliteit was echt te slecht voor woorden. Weinig smaak en ijskoud.

F vd heuvel
26 december 2020
Alexandro
25 december 2020

Snel, vers, lekker, mooie porties.

Melanie
25 december 2020

Sushi was heerlijk alleen sommige waren een beetje droog maar wel echt super lekker

Marian
24 december 2020

Super lekker, mooi op tijd bezorgd

F vd heuvel
23 december 2020
Moon
22 december 2020

The most tasty sushi I’ve ever proved. Highly recommend to all sushi lovers.

Ilze
21 december 2020

Was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bart
19 december 2020

We bestellen hier bijna maandelijks. De kwaliteit is top! Vandaag waren ze de sashimi vergeten te bezorgen. Kan gebeuren, geen probleem. Na een belletje werd beloofd dit gerecht direct na te leveren, en wat meer ivm het ongemak. Na 1,5 uur niets ontvangen, dus nog maar een belletje... toen werd het na 10 minuten gebracht. Niets extra’s, maar de gewone portie. Geen probleem, maar zeg het dan ook niet. En we kregen het idee dat ze ons niet geloofden dat het niet geleverd was. Daar liegen we niet over. Vandaag dus 1 ster.

Shannon
19 december 2020

Eten was erg lekker! Bezorging duurde bijna 1,5 uur helaas

M & P
19 december 2020

WIJ bestellen al jaren bij sushi vandaag en Purmerend, maat de kwaliteit is echt niet meer wat het geweest is. Sashimi niet vers, handrolls taai en sushi met tonijn heeft vreemde bijsmaak (niet vers ?!)

Diede
16 december 2020
Vrij
16 december 2020

Snelle bezorging en erg lekker

Vos
15 december 2020

Prima, heerlijk gegeten

Nikki
14 december 2020

Zoals altijd weer perfect. Echt hart voor de zaak en het eten! Stelt nooit teleur en ik raad het iedereen aan. Elke keer weer de lekkerste sushi! En enorm vers want de zalm smelt op je tong!!

Sandra
13 december 2020

Vandaag weer heerlijke Sushi gegeten! Wij bestellen onze sushi altijd bij Sushi vandaag. Kwaliteit is echt heel goed! 👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

vrijs
13 december 2020

Top weer... zsm betekende binnen 20 minuten de deur bel die ging en bezorgers zijn altijd super aardig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yee Man
12 december 2020

Top sushi! Nigiri had een beetje veel rijst in verhouding met het stukje vis zelf, maar de smaak was prima. Rijst zelf was ook goed gekookt. Sushi rolls die ik had waren erg lekker.

Erwin van Altena
9 december 2020

Normaal ga ik naar Volendam, maar gisteren voor het eerst in P’rend geweest. Ook uitstekend geregeld allemaal. Ook acisndit filiaal oets verder weg, nog steeds de moeite om naar toe te gaan en af te halen, mocht je buiten leveringsgebied wonen.

Dennis
8 december 2020

Heerlijk

Paul
7 december 2020

Top, erg lekker

Mitchell
7 december 2020

Verschrikkelijke bezorging, meer dan 1,5 uur moeten wachten voor het eten er was en er kon niet eens een sorry van af. Schandalig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sabina
6 december 2020

Zoals altijd was het weer heerlijk

Mark
6 december 2020

Heerlijk gegeten....

Els
6 december 2020

Altijd top, stipt op tijd, heerlijk vers.

Sandra
5 december 2020

Weer super lekker,bezorging ook top

Louise
5 december 2020

Hoi Voeg fooi geven even toe op jullie website!! Groetjes

Bart
5 december 2020

Altijd top Sushi! Altijd op tijd, altijd lekker. Meestal nemen we box 4 nu wat luxer besteld met nwe sushi...heerlijk.

Kim
5 december 2020

De rollen worden groter en groter. Veel sushi voor je geld maar gewoon echt niet fijn om te eten!! Grote brokken komkommer er ook in. Ik heb het liever fijner gesneden en iets kleinere stukjes. De smaak was wel weer erg lekker en de gyozas waren super crunchy!!! Lekkerste die we ooit gehad hebben!

Gülay
4 december 2020

Netjes op tijd bezorgd. Vond de sushi helaas niet lekker, ik zal er niet meer bestellen.

Karin
3 december 2020

De sushi en pokebowl waren erg goed. Zag er netjes uit en smaak was heel goed

Marit
2 december 2020

Lekkerste sushi van Purmerend

Sandea
1 december 2020

Gewoon in een woord super !

Aarts
29 november 2020

Lekker gegeten, dank je wel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Richard
29 november 2020
Peter
27 november 2020

Wederom volop genoten van het heerlijke eten.

Maria
26 november 2020

kwaliteit kan beter

Fenna de Vries
25 november 2020

Sushi was weer heerlijk. De mini-loempia's waren top en de bestelling was er echt super snel.

Paulussen
23 november 2020

Heb terug gebeld nadat ik zag dagboek gebeld was, daarna aangegeven dat de krokant gebakken kip sushi niet krokant was en veel te pittig en deze niet hebben opgegeten. Reactie hierop was dat ik bi een volgende bestelling deze als korting zou krijgen. Helaas dit nog niet in een mail als bevestiging gezien.

FD
22 november 2020

Makis waren niet volledig dichtgerolt met zeewier. Ik had makis die half zalm en half tonijn waren, dit had ik niet besteld en is ook geen optie. Nigiri waren erg groot en rijst nog warm. Erg jammer, in het verleden was de kwaliteit veel beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frerejean
22 november 2020

Stipt op tijd. We hebben heerlijk gegeten. Wel jammer dat de mini maki’s uit elkaar vielen bij het oppakken, die waren niet zo stevig gerold. Verder echt prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Olga
21 november 2020
Laura
21 november 2020

Hadden de bezorgtijd op 18:00 gezet, maar het kwam al om 17:40. Eten smaakte wel erg goed.